«Ο Απόλλων Σμύρνης δεν διαλύθηκε - Ξεκινά μια νέα προσπάθεια από την Γ΄Εθνική»
i

©Intime

«Ο Απόλλων Σμύρνης δεν διαλύθηκε - Ξεκινά μια νέα προσπάθεια από την Γ΄Εθνική»

Μαρία Δαλιάνη • 16:10 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Το Διοικητικό συμβούλιο του Απόλλων Σμύρνης συνεδρίασε την Πέμπτη (3/8) με τους διοικούντες της ομάδασ να διευκρινίζουν ότι η ομάδα δεν διαλύθηκε αλλά θα συνεχίισει κανονικά την πορεία της στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγες μέρες ο Απόλλων Σμύρνης δεν δήλωσε συμμετοχή στην Super League 2 για την νέο σεζόν με τους διοικούντες της ομάδας να κάνουν γνωστό ότι ο Απόλλων θα αγωνίζεται φέτος στα γήπεδα της τρίτης Εθνικκής κατηγορίας.

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το ΔΣ του συλλόγου διευκρίνησε ότι δεν τίθεται θέμα διάλυσης της ομάδας και τόνισε ότι η ομάδα παραμένει συσπειρωμένη και είναι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στην Γ' Εθνική. Μάλιστα την οργάνωη, την λειτουργία και την συγκρότηση της ομάδας για την σεζόν 2023-2024 θα «τρέξει» η εταιρία μάνατζε P.P Agency.

Στη σημερινή κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Απόλλων εκπροσωπήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται στον 4ο όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Συνεδρίασε χθες, 3/8/2023, το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, το οποίο ανακοινώνει στους φίλους του Συλλόγου και όλους τους Έλληνες φιλάθλους τα ακόλουθα:

Διαλύθηκε ο Απόλλων Σμύρνης - Υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική
SUPER LEAGUE 2

19:15 - 02.08.2023

Διαλύθηκε ο Απόλλων Σμύρνης - Υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική

Μαύρη είναι η σημερινή μέρα για τον Απόλλων Σμύρνης, καθώς ο Ερασιτέχνης δεν δήλωσε τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Super League 2 και υποβιβάζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Tην θέση του θα πάρει ο Γιούχτας !!!

 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν διαλύθηκε Είναι ζωντανός. Ξεκινάει την τιτάνια προσπάθεια της πορείας του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία συσπειρωμένος, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όσο ποτέ. Τη συγκρότηση, οργάνωση και λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας για την περίοδο 2023-2024, ανέλαβε η εταιρεία P.P. Agency. Σήμερα ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε επίσημα στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Κατηγορίας αυτής. Καλεί τον κόσμο του στο πλευρό του.»