Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Μωραΐτη

Παναγιώτης Μωραΐτης

i

© Volos FC

Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Μωραΐτη

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 13:13 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 26.06.2023

Παίκτης του Βόλου και με τη... βούλα o 26χρονος επιθετικός, Παναγιώτης Μωραΐτης.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ο Βόλος ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Παναγιώτη Μωραΐτη, ο οποίος έρχεται στην ομάδα της Μαγνησίας με σκοπό να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στη θέση της επίθεσης. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου σε 26 συμμετοχές σημείωσε 18 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: 

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μωραϊτη. Ο Μωραϊτης τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου σε 26 συμμετοχές σημείωσε 18 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Μπούντουσνοστ (Μαυροβούνιο) και Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία). Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Παναγιώτη Μωραϊτη στην οικογένεια της.

«Καθαρίζει το όνομα του από τις κατηγορίες βιασμού και υπογράφει σε ομάδα της Super League ο Κλέιμαν»

Πριν λίγους μήνες ο Μπόρις Κλέιμαν αποτέλεσε παρελθόν από τον Βόλο όταν ενεπλάκη σε ένα περιστατικό με μαθήτρια από το εξωτερικό σε νυχτερινό μαγαζί στο Κολωνάκι. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη, ενώ μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας 20.000 ευρώ ως εγγύηση.

Αρκετές ομάδες του Ισραήλ μετά την αποδέσμευση του θέλησαν να τον κάνουν δικό τους, όμως τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ο πρώην γκολκίπερ της θεσσαλικής ομάδας θα παραμείνει στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να υπογράψει σε της Super League. «Ζητήθηκε από τον εκπρόσωπό του να επιταχυνθούν οι επαφές, όμως το πρωί ενημέρωσε την Μπνέι Σακχίν πως απέρριψε την πρότασή της. Ο Κλέιμαν αναμένεται να υπογράψει σε ομάδα της ελληνικής πρώτης κατηγορίας και παράλληλα θα 'κλείσει' και την υπόθεση στην Ελλάδα που τον αναστάτωσε πριν από μερικούς μήνες. Αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία που θα 'καθαρίσουν' το όνομά του από κάθε κατηγορία», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «one.co.il».

Ο Μπόρις Κλέιμαν αποκτήθηκε από τον Βόλο το καλοκαίρι του 2020 από την Ένωση Παραλιμνίου και την περασμένη σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τη φανέλα την ομάδα της Μαγνησίας κατέγραψε 72 συμμετοχές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7.30 μ.μ. και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων», παρουσία όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.