Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη

Κωνσταντίνος Καραγιάννης

i

© PrtScr

Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 11:55 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 26.06.2023

Παίκτης του Βόλου και με τη... βούλα ο 23χρονος Κύπριος ακραίος αμυντικός, Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ο Βόλος ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη, ο οποίος έρχεται στην ομάδα της Μαγνησίας με σκοπό να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στη θέση του ακραίου οπισθοφύλακα. Ο 23χρονος Κύπριος μπακ αγωνιζόταν στον Ακρίτα Χλόρακα έχοντας 31 συμμετοχές, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» εθνικές του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: 

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κύπριου ακραίου αμυντικού Κωνσταντίνου Καραγιάννη. Ο Καραγιάννης αγωνιζόταν στον Ακρίτα Χλοράκα έχοντας 31 συμμετοχές ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» εθνικές του νησιού. Ο νεαρός ακραίος ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αλκη, ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη στην οικογένεια της.

Παίκτης του Βόλου και ο Κρούζλιακ

Τη μεταγραφή του Ντομινίκ Κρούζλιακ επισημοποίησε ο Βόλος. Ο 26χρονος (10/7/96) δεξιοπόδαρος στόπερ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μαγνησίας κι αποτέλεσε την τρίτη μεταγραφή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού Ντομινίκ Κρούζλιακ. Ο Ντομινίκ Κρούζλιακ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Σλοβάκικη Ντουνάσκα Στρέντα, έχοντας τη φετινή περίοδο 31 συμμετοχές εκ των οποίων οι πέντε στο Conference League, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ. 

Πριν την Ντουνάσκα Στρέντα, ο Κρούζλιακ είχε φορέσει τη φανέλα της Ρουζενμπέροκ για έξι συναπτά έτη έχοντας καταγράψει στο πρωτάθλημα 139 συμμετοχές. Επιπλέον, ο Κρούζλιακ έχει φορέσει μία φορά της φανέλα της Εθνικής Σλοβακίας, ενώ έχει υπάρξει διεθνείς και με τις «μικρές» εθνικές της χώρας του. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ντομινίκ Κρούζλιακ στην οικογένεια της».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7.30 μ.μ. και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων», παρουσία όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.