Τρίτη μεταγραφή για τον Βόλο, ανακοινώθηκε ο Κρούζλιακ

Παίκτης του Βόλου ο Κρούζλιακ.

i

©volosfc.com

Τρίτη μεταγραφή για τον Βόλο, ανακοινώθηκε ο Κρούζλιακ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:07 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 26.06.2023

Ο Σλοβάκος στόπερ Ντομινίκ Κρούζλιακ είναι κι επίσημα παίκτης του Βόλου.

Τη μεταγραφή του Ντομινίκ Κρούζλιακ επισημοποίησε ο Βόλος.

Ο 26χρονος (10/7/96) δεξιοπόδαρος στόπερ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μαγνησίας κι αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Βόλου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού Ντομινίκ Κρούζλιακ.

Ο Ντομινίκ Κρούζλιακ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Σλοβάκικη Ντουνάσκα Στρέντα, έχοντας τη φετινή περίοδο 31 συμμετοχές εκ των οποίων οι πέντε στο Conference League, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ.

Πριν την Ντουνάσκα Στρέντα, ο Κρούζλιακ είχε φορέσει τη φανέλα της Ρουζενμπέροκ για έξι συναπτά έτη έχοντας καταγράψει στο πρωτάθλημα 139 συμμετοχές.

Επιπλέον, ο Κρούζλιακ έχει φορέσει μία φορά της φανέλα της Εθνικής Σλοβακίας, ενώ έχει υπάρξει διεθνείς και με τις «μικρές» εθνικές της χώρας του.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ντομινίκ Κρούζλιακ στην οικογένεια της».

Θυμίζουμε ότι πριν τον Σλοβάκο, ο Βόλος ανακοίνωσε τον Γιώργο Μύγα και τον Σέρβο γκολκίπερ Ιβάν Κόστιτς.

Η ανακοίνωση για τον Μύγα: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου ακραίου αμυντικού Γιώργου Μύγα. Ο Μύγας τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ιωνικό έχοντας «γεμάτες» χρονιές (57 συμμετοχές), ενώ προηγουμένως είχε φορέσει τη φανέλα του Λεβαδειακού, της Ζαγκλέμπιε Πολωνίας και του Παναιτωλικού. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Γιώργου Μύγα στην οικογένεια της».

Η ανακοίνωση για τον Κόστιτς: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Σέρβου τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς.

Ο Κόστιτς αγωνιζόταν στην Ενωση Παραλιμνίου όπου στο φετινό πρωτάθλημα είχε 33 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις φανέλες των Τιμοτσάνιν, Ραντνίκι Πάιροτ, Μέταλακ, Ράντινικ Σουντούλιτσα και Μλάντοστ. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ιβάν Κόστιτς στην οικογένεια της».