Απόλλων Σμύρνης: «Έχουμε εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή 150 χιλιάδων ευρώ με σκοπό η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα»

Απόλλων Σμύρνης

i

© Intime

Απόλλων Σμύρνης: «Έχουμε εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή 150 χιλιάδων ευρώ με σκοπό η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:03 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 30.07.2023

Με ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ξεκαθάρισε πως θα καλύψει την εγγυητική των 150.000 ευρώ για να πάρει μέρος ο Απόλλων Σμύρνης στο επόμενο πρωτάθλημα.

«Λευκός καπνός» όπως όλα δείχνουν βγήκε, σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Απόλλωνα Σμύρνης στο επόμενο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του κ. Μονεμβασιώτη ξεκαθάρισε πως θα πληρώσει την εγγυητική των 150.000 ευρώ, ώστε όποιος θέλει να αναλάβει να μην έχει να πληρώσει για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο, η ανακοίνωση αναφέρει πως η απόφαση της αποχώρησης από τον σύλλογο είναι ειλημμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

H ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι πέρασαν 95 ημέρες από τότε που γνωστοποιήσαμε έγκαιρα την απόφασή μας να αποχωρήσουμε από την ομάδα. Το πράξαμε με όλους τους τρόπους –νομικούς αλλά και δια του Τύπου- και προς πάσα κατεύθυνση. Ενημερώσαμε τον ερασιτέχνη Απόλλωνα, στη συνέχεια τους φιλάθλους, αλλά και τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σταμάτη Βελλή, με εξώδικη επιστολή. Εξουσιοδοτήσαμε δικηγορικό γραφείο να πράξει να δέοντα για να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο. Παρά το γεγονός αυτό δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη. Ενήμερα είναι ακόμα και τα «ορφανά της Ριζούπολης», τα οποία ετοιμάζονται να σουβλίσουν αρνί μετά την αποχώρησή μας. 

Σήμερα, τρία 24ωρα προ της καταληκτικής ημερομηνίας για δήλωση συμμετοχής στη Super League 2, κανένας από τους προαναφερθέντες δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Ουδείς απάντησε θετικά στην προοπτική να βρεθεί λύση και κάποιος από αυτούς να πάρει την ευθύνη για να υπάρξει συνέχεια της ιστορικής ομάδας μας. Αντίθετα, όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη δική μας αποχώρηση, αυτοί που επί εννέα χρόνια πολεμούσαν την ομάδα μας και εμάς, κρύβονται αυτές τις κρίσιμες για την ομάδα μας, ώρες. 

«Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν πληρώσει»
SUPER LEAGUE 2

22:11 - 28.07.2023

«Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν πληρώσει»

Ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος, ανέφερε πως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα και ότι θα έχει και απαγόρευση μεταγραφών αν δεν πληρώσει.

Γι’ αυτό το λόγο, ενημερώνουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι έχουμε εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή 150 χιλιάδων ευρώ προκειμένου αυτοί που θα θελήσουν να προβούν σε δήλωση συμμετοχής της ομάδα μας στη Super League 2, να μπορέσουν να το κάνουν, έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η τελευταία πράξη αγάπης για την ομάδα μας, τον Απόλλωνα Σμύρνης.