Άλλος… Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό

Ο Μίτσελ στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

i

© Intime

Άλλος… Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό

Διονύσης Βερβελές 14:07 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 02.03.2023

Οι αλλαγές του Μίτσελ με τον Λεβαδειακό και ο ορατός κίνδυνος για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ.

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί την Κυριακή το μεσημέρι ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τρεις απουσίες βασικών τους ποδοσφαιριστών, δεδομένα. Και μπορεί να γίνει και τέταρτη, με επιλογή του Μίτσελ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα εκτίσει την ποινή του, για την αποβολή του στο ντέρμπι των αιωνίων. Η ζημιά που παθαίνει, όμως, καθώς είχε συμπληρώσει και τέσσερις κίτρινες κάρτες, γίνεται με την αναβολή του ημιτελικού Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι εκκρεμεί τιμωρία δύο αγωνιστικών, άρα απουσιάζει κόντρα στο Λεβαδειακό και στην ΑΕΚ, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γιαν Εμβιλά αποχώρησε από το Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου με πρόβλημα τραυματισμού. Δεν προλαβαίνει το ματς με τον Λεβαδειακό, θα κάνει υπερπροσπάθεια για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Και με τις πιθανότητές αυτή τη στιγμή, να μην είναι με το μέρος του. Κάθε άλλο.

Ο Ροντινέι μετά το τέλος του ντέρμπι, είδε την κίτρινη κάρτα του Πινέιρο για διαμαρτυρία. Ο Βραζιλιάνος, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι, θα εκτίσει κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή. Μια λογική απόφαση, για να μη λείψει και αυτός από το ματς με την ΑΕΚ, που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Θυμίζουμε άλλωστε, πως στο 3-0 του Κυπέλλου, δεν είχε αγωνιστεί με επιλογή του Μίτσελ.

Πολύ πιθανό είναι και το να γίνει μια διαχείριση στον Μπακαμπού την Κυριακή. Έχει τρεις κίτρινες κάρτες. Δεν πήρε στο ντέρμπι, έμεινε σε αυτές. Κάτι που σημαίνει πως ο Μίτσελ σκέφτεται βασικό τον Ελ Αραμπί, γιατί δεν θέλει να ρισκάρει με τον Μπακαμπού ενόψει της ΑΕΚ.

Άλλο… Ολυμπιακό θα δούμε έτσι την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ κρατάμε πάντα ανοιχτό και το θέμα του Χάμες. Ένα θέμα που φαίνεται πως θα πηγαίνει από μέρα σε μέρα. Ο Κολομβιανός έμεινε εκτός -θεωρητικά- και από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, αλλά παραμένει αμφίβολος και για την Κυριακή. Κάπως έτσι, διαπιστώνει κανείς πως βασικότατοι παίκτες μέχρι… χθες, δεν είναι διαθέσιμοι για την Κυριακή και ορισμένοι, δεν θα είναι και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δύο ματς στα οποία ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια και στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην χάσει άλλο έδαφος, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τον τίτλο.