Αλμέιδα: «Επιστρέψαμε ως ομάδα, πολύ σημαντικά τα γκολ του Φαν Βέερτ» (vid)
i

Ο Αλμέιδα / © Intime

Αλμέιδα: «Επιστρέψαμε ως ομάδα, πολύ σημαντικά τα γκολ του Φαν Βέερτ» (vid)

Sportal newsroom 20:49 - 21.12.2022

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας (3-0) στην «OPAP Arena».

Με... μπροστάρη τον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και βρήκε δίχτυα δις, η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη επί της Λαμίας με 3-0.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του στο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα γκολ του Τομ Φαν Βέερτ.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε δίχτυα. Τελικά το κάναμε μέσω των αλλαγών. Μπήκε πολύ καλά στο ματς ο Φαν Βέερτ, είναι εννιάρι και όλες οι κινήσεις του έχουν σχέση με τη θέση εννιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Χαίρομαι γιατί επιστρέψαμε στη δουλειά ως γκρουπ. Όλοι είναι μέλη αυτής της ομάδας και αυτό φάνηκε πάλι. Ο Τομ μόλις ήρθε στην ομάδα είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για καιρό εκτός αγώνων. Όταν αποφασίσαμε όμως να τον φέρουμε ξέραμε ότι με τα χαρακτηριστικά του μπορεί να δίνει λύσεις σαν τις σημερινές. Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και κινήσεις, είναι σκόρερ. Εξακολουθούμε να δουλεύουμε ως ομάδα και όχι ατομικά, αλλά ήταν πολύ σημαντικά τα γκολ που έβαλε σήμερα».