Αλμέιδα: «Ευχαριστώ ΑΕΚ, ευχαριστώ Ελλάδα, συνεχίζουμε για περισσότερα»

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Αλμέιδα: «Ευχαριστώ ΑΕΚ, ευχαριστώ Ελλάδα, συνεχίζουμε για περισσότερα»

Κώστας Τόπας 09:07 - 16.05.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια που θα περιλαμβάνει περισσότερα.

Για 13η φορά στην ιστορία της, η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος κι αυτό το σπουδαίο επίτευγμα πιστώνεται σε σημαντικό βαθμό στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος κατάφερε να αλλάξει ριζικά την ΑΕΚ σε σχέση με την περυσινή της εικόνα. Κάπως έτσι ο Αργεντινός έγινε ο δεύτερος Αργεντινός που το καταφέρνει αυτό στην Ελλάδα μετά τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Μαντούκα στο Sportal: «Υπέροχος άνθρωπος ο Αλμέιδα, η ΑΕΚ είχε την καλύτερη ομάδα φέτος και μπορεί να κάνει το νταμπλ»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

08:45 - 16.05.2023

Μαντούκα στο Sportal: «Υπέροχος άνθρωπος ο Αλμέιδα, η ΑΕΚ είχε την καλύτερη ομάδα φέτος και μπορεί να κάνει το νταμπλ»

Ο Γκουστάβο Μαντούκα μίλησε στο Sportal για την ΑΕΚ, τον κόσμο της, τις αναμνήσεις του, την θερμή υποδοχή που έλαβε από τους φίλους της Ένωσης και στο τέλος έκανε και την δική του πρόβλεψη για τον τελικό Κυπέλλου Novibet με τον ΠΑΟΚ.

Ο «Πελάδο» με δημοσίευσή στον προσωπικό λογαριασμό στο Ιnstagram, ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμα και αυτούς που δεν είχαν προβολή, ενώ έστειλε μήνυμα για συνέχεια.

«Τα πιο ειλικρινή μου ευχαριστώ στην οικογένεια της ΑΕΚ, όλο το προσωπικό, ειδικά εκείνους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες. Το προπονητικό προσωπικό και τους παίκτες που έδωσαν την ψυχή τους σε κάθε ματς, τους οπαδούς που πάντα φωνάζουν για την ομάδα και την οικογένειά μου που είναι η πιο σπουδαία υποστήριξη. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ ΑΕΚ, ευχαριστώ Ελλάδα, συνεχίζουμε για περισσότερα», έγραψε ο Ματίας Αλμέιδα στην ανάρτησή του.

Ο Αλμέιδα έκανε δώρο διήμερο ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ

Μπορεί λοιπόν η σεζόν να μην τελείωσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να υπάρχει και ένας τελικός κυπέλλου, όμως για τον Αλμέιδα είχε μεγάλη σημασία να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές του και σωματικά αλλά και πνευματικά. Εξ ου και το... δώρο που τους έκανε ήταν ένα διήμερο ρεπό. Κάτι που δεδομένα το είχαν ανάγκη όλοι τους.

Το επόμενο ραντεβού στα Σπάτα για δουλειά, είναι για την Τετάρτη. Για να αρχίσει και η προετοιμασία του Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών του, για τον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στις 24 του μηνός.