Αλμέιδα: «Φοράω στο σπίτι μου μπλουζάκι Μαραντόνα, θαυμάζω τον Αντσελότι»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλμέιδα: «Φοράω στο σπίτι μου μπλουζάκι Μαραντόνα, θαυμάζω τον Αντσελότι»

Κώστας Τσίλης 16:10 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 06.02.2024

Για τον Μαραντόνα, τον Αντσελότι, τον Μέσι αλλά και για την Ρίβερ Πλέιτ, μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα στην Αργεντινή

Μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Και ο λόγος του πάντα μετράει. Ειδικά στην πατρίδα του. Πάντα οι συμπατριώτες θέλουν να ακούν τις απόψεις του τεχνικού της ΑΕΚ για το ποδόσφαιρο. Ο Αλμέιδα μίλησε «Super Deportivo Radio» φυσικά για τον Μαραντόνα, φυσικά για την εθνική Αργεντινής, εννοείται για την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ αποκάλυψε και ποιόν εν ενεργεία προπονητή θαυμάζει.

Αυτό που είπε ο Μελισσανίδης στον Γκαρσία, δεν απέχει πολύ απ' αυτό που έχει στο μυαλό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:11 - 06.02.2024

Αυτό που είπε ο Μελισσανίδης στον Γκαρσία, δεν απέχει πολύ απ' αυτό που έχει στο μυαλό του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μελισσανίδης λέει το «δεν πωλείται» για τον Γκαρσία και έστω και αν τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά, υπάρχει πάντα κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του αφεντικού της ΑΕΚ.

«Θαυμάζω τον Κάρλο Αντσελότι, τον λατρεύω αυτόν τον τύπο, γιατί δεν πουλάει τίποτα περίεργο και είναι νικητής. Ο Τύπος μιλάει ελάχιστα για τον Αντσελότι και τα καταφέρνει σιωπηλά εδώ και 30 χρόνια. Θα τον ρωτούσα τι ένιωσε όταν κέρδισε το Champions League. Και κυρίως πώς διαχειρίζεται τον εγωισμό του σήμερα. Σήμερα υπάρχει πολύ το «εγώ» από όλες τις απόψεις και είναι δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς»

Για τον Μαραντόνα, ο Αλμέιδα είπε: «Ο Ρόα μου έδωσε ένα μπλουζάκι Μαραντόνα. Μία ημέρα το είδα και είπα: «Τι καλό μπλουζάκι» και φοράω αυτό το μπλουζάκι με πιτζάμες όταν είμαι στο σπίτι και συνεχίζω να βλέπω τα βιντεο του Ντιέγκο και κάθε μέρα είμαι πιο πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρχει άλλος σαν αυτόν ποτέ. Ο Μαραντόνα είναι μόνος παίκτης στην ιστορία που με συγκίνησε. Αυτός είναι ο Αργεντινός που μας υπερασπίστηκε».

Όσο για τον Μέσι, ο Αλμέιδα παραδέχθηκε πως θα τον ρωτούσε πως είναι η αίσθηση να σηκώνεις το παγκόσμιο κύπελλο. «Θα ρωτούσα τον Μέσι τι ένιωσε όταν σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αφήστε τον να μου πει τι πέρασε από το σώμα του, γιατί αυτό είναι κάτι που αναρωτιέμαι. Θα μου άρεσε πολύ να σηκώσω αυτά τα τέσσερα κιλά χρυσού, γιατί είναι κάτι που δεν το έχω κάνει. Έπαιξα, προσπάθησα να το κερδίσω και δεν τα κατάφερα, γι' αυτό θα ήθελα να μάθω πώς είναι. Πάλεψα όλη μου τη ζωή για να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με το Εθνική ομάδα και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε».

Φυσικά η κουβέντα με τον Αλμέιδα πήγε και στην Ρίβερ Πλέιτ και επανέλαβε πως το όνειρο του είναι να αγοράσει μια σουίτα στο γήπεδο και να πηγαίνει ως οπαδός. Ενώ εξέφρασε και ένα παράπονό του. «Το συναίσθημά μου είναι πολύ ιδιαίτερο για τη Ρίβερ και είναι σαν πολλοί να το έχουν ξεχάσει. Μεγάλωσα στη Ρίβερ, ήμουν πρωταθλητής εκεί. Ήμουν στη χειρότερη στιγμή στην ιστορία. Η αγάπη μου είναι πολύ μεγάλη για τη Ρίβερ, δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο. Αν μου έλεγες σήμερα, πού θα ήθελες να δεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου όταν αποσυρθείς; Το όνειρό μου πάντα ήταν να αγοράσω ένα μπουθ και να πάω στο γήπεδο της Ρίβερ, γιατί δεν έχω ξαναμπεί στο γήπεδο της Ρίβερ από τότε που έφυγα και πολλές φορές με ρωτώ "Γιατί πρέπει να μου συμβεί αυτό; Γιατί έκαναν πάρτι;" οι πρωταθλητές του Κόπα Λιμπερταδόρες και δεν με κάλεσαν; Αυτό είναι λάθος". Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο της Ρίβερ ως φίλαθλος. Γι' αυτό την ημέρα που θα φύγω από το ποδόσφαιρο, θα πάω να αγοράσω ένα μπουθ για να δω την Ρίβερ ως οπαδός»