Αλμέιδα: «Για να γράψεις ιστορία πρέπει να υποφέρεις»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:58 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 24.05.2023

Πανευτυχής ήταν ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Η ΑΕΚ είναι «νταμπλούχα» αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρόσθεσε και το Κύπελλο Ελλάδας στην τροπαιοθήκη της, έπειτα από το 2-0 εναντίον του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας αυτή την επικράτηση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV: 

Για την κόκκινη κάρτα του Ρότα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να μας δω με 10 παίκτες. Ήθελα 11 εναντίον 11 ποδοσφαιριστές κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δυστυχώς για να γράψεις ιστορία πρέπει να υποφέρεις». 

Για το νταμπλ: «Ότι είχα ευχηθεί μου βγήκε. Όλοι βάλαμε το λιθαράκι μας για να φτάσουμε να γράψουμε ιστορία. Ζήτησα από τους παίκτες μου να βάλουν τα δικά τους ονόματα στην ιστορία της ΑΕΚ» 

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας και φέτος ήταν η σειρά του κόσμου μας μας να γιορτάσει. Είμαι ευγνώμων στην οικογένεια της ΑΕΚ».

«Το αξίζαμε»

Σε δηλώσεις του Ορμπελίν Πινέδα μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε ότι η ΑΕΚ άξιζε την κατάκτηση του Κυπέλλου οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. 

«Το αξίζαμε. Και το τεχνικό επιτελείο και εμείς οι παίκτες. Δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε».