Αλμέιδα: «Η προετοιμασία μας και το πλάνο πήγε καλά»
i

Ματίας Αλμέιδα/©Intime

Αλμέιδα: «Η προετοιμασία μας και το πλάνο πήγε καλά»

Κώστας Τσίλης 15:57 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 04.12.2022

Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε έναν απολογισμό της «μίνι» προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία, η οποία ολοκληρώθηκε με το 2-0 επί της Σερένγκ.

Προφανώς ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα και από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Σερένγκ. Όμως για τον Αργεντινό τεχνικό, ακόμα μεγαλύτερη σημασία είχε η δουλειά που έγινε τις προηγούμενες επτά μέρες στις καθημερινές διπλές και απαιτητικές προπονήσεις. Κάτι που όπως τόνισε ο Αλμέιδα, πήγε καλά και σύμφωνα με το πλάνο. 

«Η προετοιμασία και το πλάνο που είχαμε πήγε πολύ καλά. Είχαμε 4-5 στόχους για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τους πετύχαμε όλους. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιους νεαρούς παίκτες. Πλέον θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα βρεθούμε με την υπόλοιπη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών που πήγαν στο Μουντιάλ και θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί ως γκρουπ». 

Πάολο Φερνάντες στο sportal.gr: «Διψάω για το πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:05 - 04.12.2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πάολο Φερνάντες στο sportal.gr: «Διψάω για το πρωτάθλημα»

Ο Πάολο Φερνάντες αποκλειστικά στο sportal.gr. Ο Ισπανός ανοίγει την καρδιά του για πρώτη φορά σε ελληνικό Μέσο, αποκαλύπτει την πρόταση του ΠΑΟΚ και μιλά για το πλάνο της ΑΕΚ, την κουβέντα με τον Φαν Βερτ και πολλά ακόμα σε μια κατάθεση ψυχής.

Όσο για το ντεμπούτο και τον βαθμό ετοιμότητας του Πάολο Φερνάντες, ο Αλμέιδα επεσήμανε: «Ήταν καλό το ντεμπούτο του. Νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι. Έχει προσαρμοστεί καλά παρότι είναι λίγο χρόνο μαζί μας. Καταλαβαίνει πώς θέλουμε να παίζουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση και είναι χαρούμενοι. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε χαρούμενοι ως ομάδα».