Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί»

Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί»

Κώστας Τσίλης 21:20 - 20.03.2024

Ικανοποιημένος και από την διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο φιλικό και από την αγωνιστική τους εικόνα, έμεινε ο Αλμέιδα

Προφανώς και για τον Ματίας Αλμέιδα αυτό το ταξίδι της ΑΕΚ στην Κύπρο, δεν ήταν καθόλου… τουριστικού χαρακτήρα. Ήθελε να δει πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, τα οποία σε μεγάλο βαθμό τα είδε. Έμεινε ικανοποιημένος ο Αργεντινός τεχνικός και από την διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες του και από την ένταση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και συνολικά από την αγωνιστική εικόνα. Όπως επίσης έμεινε ικανοποιημένος και απ’ όσα έζησε η αποστολή της ΑΕΚ αυτό διήμερο στην Κύπρο.

«Όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε τέτοιου είδους φιλικά δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τον λόγο που ήρθαμε που είναι τα 70 χρόνια του Απόλλωνα. Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών μου γιατί το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί. Δυστυχώς σταμάτησαν τα Play Offs αλλά όταν αρχίσουν ξανά ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ευγνώμονες γιατί είναι η δεύτερη φορά που ήρθαμε στην Κύπρο και μας περιποιήθηκαν όπως έπρεπε. Θέλω να τους ευχαριστήσω για απόψε. Είχαμε έρθει ξανά στην Κύπρο και το καλωσόρισμα ήταν ζεστό».