Άλμπα: «Δεν είναι αυτό το αντίο, αλλά θα τα πούμε σίγουρα»

Άλμπα: «Δεν είναι αυτό το αντίο, αλλά θα τα πούμε σίγουρα»

Sportal newsroom 23:02 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 01.06.2023

Ο Ζόρντι Άλμπα αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα μετά από έντεκα χρόνια, με τον Ισπανό να βουρκώνει κατά τη διάρκεια του «αντίο» στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Ζόρντι Άλμπα μετά από έντεκα χρόνια είπε «αντίο» στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός μπακ σε αυτά τα έντεκα χρόνια κατέκτησε ένα Champions League, έξι πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Ισπανίας. 

Για την αποχώρησή του λοιπόν η ομάδα της Βαρκελώνης οργάνωσε μια συνέντευξη στην οποία ο Άλμπα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Αφού ευχαρίστησε τους πάντες, τόνισε πως αυτό δεν είναι το αντίο, ενώ στο τέλος έκανε αναφορά στον παπού του, ο οποίος δεν πρόλαβε να τον δει να παίζει με την πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Το είπα αμέσως μετά το ματς και θα το πω ξανά: μου δώσατε τις πιο συναρπαστικές στιγμές στην καριέρα μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα το φανταζόμουν καλύτερα.

Ήμουν στην Μπάρτσα όταν ήμουν μικρός, μετά πήγα στην Κορνεγιά και αυτά ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Η Βαλένθια με υπέγραψε. Αλλά όταν έφυγα από την Μπάρτσα, πίστεψα στον εαυτό μου. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω στην 1η κατηγορία, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσει στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Σίγουρα αυτό δεν είναι αντίο, αλλά θα τα πούμε αργότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον παππού μου. Μου λείπει τόσο πολύ. Ποτέ δεν θα ξεπεράσω το γεγονός ότι δεν με είδε να παίζω στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Παππού, τα κατάφερα»