Διαιτητής γρονθοκοπήθηκε σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Αλβανίας

Διαιτητής γρονθοκοπήθηκε σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Αλβανίας

Δημήτρης Χούπης 09:32 - 29.01.2024

Εκτός ελέγχου ξέφυγε η κατάσταση σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας της Αλβανίας με ανθρώπους της Λουζ να γρονθοκοπούν τον διαιτητή του παιχνιδιού.

Εκτός ελέγχου ξέφυγε η κατάσταση σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Αλβανίας. Πιο αναλυτικά στο παιχνίδι της Λουζ με τη Λουσνία για τη δεύτερη κατηγορίας του αλβανικού πρωταθλήματος ένας από τα μέλη της πρώτης κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή του αγώνα για να του διαμαρτυρηθεί. 

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί αφού του επιτέθηκε, ρίχνοντάς του μπουνιά στο πρόσωπο στο τέλος της συζήτησης, όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα Panorama Sport. 

Όπως είναι λογικό το συμβάν έκανε έξαλλους τους ανθρώπους στην ομοσπονδία της Αλβανίας, η οποία μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε επίσημη ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση. Στην ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρεται ότι τέτοια γεγονότα δεν είναι επιτρεπτά στα γήπεδα, ενώ έκαναν γνωστό πως ο δράστης συλλήφθηκε από τις Αρχές και ο διαιτητής του αγώνα έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του ανθρώπου που τον χτύπησε. 

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:21 - 29.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έμεινε μόνος πρώτος, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός επικράτησαν άνετα κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια ώρα η αλβανική ομοσπονδία έκανε λόγο για δραστικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν στα γήπεδα για την προστασία των διαιτητών, στηρίζοντάς τους.