Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Αμπερντίν έκανε «πάρτι» κόντρα στη Ρος Κάουντι

Πολβάρα

i

© Glomex

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Αμπερντίν έκανε «πάρτι» κόντρα στη Ρος Κάουντι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:57 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 24.09.2023

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, Αμπερντίν επικράτησε της Ρος Κάουντι (4-0) κι επέστρεψε στις νίκες.

Επιστροφή στις νίκες για την Αμπερντίν.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League υποδέχτηκε στην έδρα της τη Ρος Κάουντι και πήρε εύκολα τη νίκη (4-0), στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ. Μετά από ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων σε Ευρώπη και Σκωτία, η Αμπερντίν πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πίεσαν από το πρώτο λεπτό την αντίπαλο και δεν της έδωσαν περιθώρια αντίδρασης. Με σκόρερ τους Ντουκ, Μαγκράθ και δύο γκολ του Μπόγιαν Μιόφσκι (4-0), η Αμπερντίν πήρε βαθμολογική «ανάσα» κι έφτασε τους πέντε βαθμούς, ούσα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στους ομίλους του Conference League, η Αμπερντίν έβαλε δύσκολα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ωστόσο στο τέλος «λύγισε».

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν το ματς με τους καλύτερους οιωνούς. Στο 11ο λεπτό ο Ομάρ Μαρμούς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Γερμανούς, ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λίγο. Στο 22ο λεπτό μετά από ένα γύρισμα ακριβείας στην γραμμή της εστίας του Νίκι Ντελβίν βρήκε τον Ντάντε Πολβάρα μπροστά στην εστία, και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το τελικό 2-1 για την Άιντραχτ διαμόρφωσε ο Ρόμπιν Κοχ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Φαρές Τσαϊμπί, ο Πολωνός αμυντικός με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 των γηπεδούχων.