Mε Νίκο Σαββίδη κόντρα στην Αμπερντίν ο ΠΑΟΚ!

Γιώργος και Νίκος Σαββίδης στο Πανθεσσαλικό.

i

©intime

Mε Νίκο Σαββίδη κόντρα στην Αμπερντίν ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:32 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 26.10.2023

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος ταξίδεψε στο Αμπερντίν για να παρακολουθήσει τη σημαντική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την σκωτσέζικη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει την Αμπερντίν στη Σκωτία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση νίκης ο Δικέφαλος θα βρεθεί αγκαλιά με τη πρόκριση από τον 7ο όμιλο της εν λόγω διοργάνωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στη Σκωτία από χθες 25/10 και σύμφωνα με πληροφορίες μαζί τους υπάρχει και εκπροσώπηση της οικογένειας Σαββίδη!

Ο λόγος γίνεται για τον γιο του προέδρου της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, Νίκο. Το μέλος της οικογένειας ταξίδεψε στη Σκωτία και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα της Σέλτικ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σαφώς, το βράδυ θα δώσει το παρόν στο γήπεδο, προκειμένου να είναι δίπλα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, στο σημαντικό αυτό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όσον αφορά την αρχική σύνθεση Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να προσανατολίζεται σε μια άμυνα με αλλαγές, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Όπως προκύπτει, ο Ράφα Σοάρες έχει το προβάδισμα για το αριστερό της άκρο, με τους Κουλιεράκη, Έκονγκ να επιστρέφουν στο κέντρο αυτής, και τον Βιεϊρινια να ξεκινά στα δεξιά.

Το δίδυμο Τσιγγάρας- Σβαμπ είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στον άξονα, ενώ ένα ερωτηματικό υπάρχει στην τριάδα πίσω από τον φορ.

Το παρελθόν του ΠΑΟΚ στην Σκωτία: Ο αποκλεισμός κόντρα στη Ρέιντζερς και η πρόσφατη «μάχη» με τη Χαρτς
CONFERENCE LEAGUE

11:12 - 26.10.2023

Το παρελθόν του ΠΑΟΚ στην Σκωτία: Ο αποκλεισμός κόντρα στη Ρέιντζερς και η πρόσφατη «μάχη» με τη Χαρτς

Η εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν για το Conference League (26/10, 22:00), θα αποτελέσει την τρίτη επίσκεψη του Δικεφάλου στην Σκωτία.

Ο Αν. Ζίβκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο ένα άκρο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στη θέση «10», ενώ την τρίτη θέση της μεσοεπιθετικής γραμμής διεκδικούν οι Τάισον και Ντεσπόντοφ.

Για την κορυφή της επίθεση, το προβάδισμα έχει ο Μπράντον Τόμας.