Για το 3/3 και μεγάλο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ 2-1

i

© Intime

Για το 3/3 και μεγάλο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:13 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 26.10.2023

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν στην Σκωτία (26/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, με τον Θεσσαλονικείς να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους δώσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το 3/3 στην Σκωτία!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την Αμπερντίν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League (26/10, 22:00). Οι ασπρόμαυροι έχουν κάνει το απόλυτο (2/2) στα πρώτα ματς με Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι πόντους και πλέον θέλουν το τρίποντο που θα τους δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής για τους Θεσσαλονικείς έμεινε ο τιμωρημένος Μεϊτέ αλλά και οι τραυματίες Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες. Σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Δικέφαλο με αρκετές αλλαγές.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.

Από την άλλη, η Αμπερντίν θέλει να κάνει τη... ζημιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να κρατήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες για πρόκριση. Για την αποψινή αναμέτρηση (26/10), ο Μπάρι Ρόμπσον θα στερηθεί τις υπηρεσίες των ΜακΓκάρι και Μόρις, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αμπερντίν (Ρόμπσον, 5-3-2): Ρους – Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, ΜακΚένζι – Σίνι, Κλάρκσον, ΜακΓκραθ – Μιόφσκι, Ντουκ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Τσιγγάρας – Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας

Διαιτητής: Σεμπάστιαν Γκισάμερ (Αυστρία)

Βοηθοί: Ρόναλντ Ρίντελ, Σταντίνο Σράινερ

Τέταρτος: Γουόλτερ Άλτμαν

VAR: Άλαν Κίγιας

AVAR: Γιόσεφ Σπούρνι

Λουτσέσκου: «Να μην παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να παρεκκλίνουν από τον στόχο τους.

«Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι σωστό να μιλάμε και να συγκρίνουμε παιχνίδια, είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς αυτό με την Χαρτς και αυτό κόντρα στην Αμπερντίν. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παρουσιαστούμε με το σωστό πνεύμα, να βάλουμε την δική μας οργάνωση και ποιότητα για να πάρουμε τη νίκη».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάω τους αριθμούς, παρόλα αυτά γνωρίζεται την φιλοσοφία μας, είναι παιχνίδι το παιχνίδι. Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια για να καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους και να είμαστε στην πρώτη θέση. Θέλουμε να εστιάσουμε απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι και να μην σκεφτούμε τίποτα άλλο που θα μας κάνει να παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων.