Τα άπταιστα ελληνικά του Τόμας έγιναν viral και στην Σκωτία (vid)

Μπράντον Τόμας

i

© PrtScr

Τα άπταιστα ελληνικά του Τόμας έγιναν viral και στην Σκωτία (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:46 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 25.10.2023

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μπράντον Τόμας έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ σε άπταιστα ελληνικά.

Ο πρωτοπόρος του ομίλου ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνέχεια στο σερί! 

Ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αμπερντίν στην Σκωτία (26/10, 22:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Ο Μπράντον Τόμας εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γκολ και τις ασίστ που έχει σημειώσει, τονίζοντας ότι είναι πεινασμένος για περισσότερα.

Αυτό που ξεχώρισε από τα λεγόμενα του Ισπανού, ήταν δίχως αμφιβολία το ξεχωριστό μήνυμά του σε άπταιστα ελληνικά. Συγκεκριμένα, ο φορ του Δικεφάλου κλήθηκε να μιλήσει στα ελληνικά, ευχαριστώντας του οπαδούς του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος μας θα είναι εδώ και αρκετοί από αυτούς από την Θεσσαλονίκη αφού η απόσταση είναι μεγάλη. Είναι απίστευτη η στήριξη τους και θέλουμε να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τόμας ξεκίνησε μαθήματα ελληνικών από τις πρώτες του μέρες στη Θεσσαλονίκη, γι΄ αυτό και πλέον έχει φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο η προφορά του.

«Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Φυσικά είναι σημαντικό για εμένα. Είναι κάτι που με χαροποιεί, είναι κάτι που δίνει βοήθεια στην ομάδα. 

Είμαι πεινασμένος θέλω να σκοράρω περισσότερα, θέλω να δώσω περισσότερες ασίστ, είναι κάτι που βοηθάει την ομάδα και θέλω να συνεχίσω έτσι. Είναι το στυλ μας, θέλουμε να σκοράρουμε γκολ, δεν θέλουμε να τελειώνουν τα παιχνίδια στο μηδέν. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Πάντα θέλουμε περισσότερα πράγματα, σε αυτή τη γραμμή πρέπει να συνεχίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός φορ.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Ισπανού: