Ο Άμραμπατ προσευχήθηκε στον Αλλάχ εν μέσω πανηγυρισμών στα διόδια

Νορντίν Άμραμπατ

i

©Intime

Ο Άμραμπατ προσευχήθηκε στον Αλλάχ εν μέσω πανηγυρισμών στα διόδια

Κώστας Τόπας 11:50 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 25.05.2023

Εν μέσω πανηγυρισμών, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Νορντίν Άμραμπατ σταμάτησε για να προσευχηθεί στον Αλλάχ.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0 στο Πανθεσσαλικό, κατέκτησε το 16ο Κύπελλό της ιστορίας της και ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με το νταμπλ! Με αυτόν τον τρόπο, η Ένωση ολοκλήρωσε μία μαγική χρονιά, φτάνοντας στο νταμπλ μετά από 45 ολόκληρα χρόνια, οπότε οι φίλαθλοί της είχαν κάθε λόγο για να πανηγυρίζουν.

Εν μέσω πανηγυρισμών, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Νορντίν Άμραμπατ δεν αμέλησε τα θρησκευτικά του καθήκοντα κι έτσι σε μια στάση στα διόδια, ο 36χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ απομακρύνθηκε, για λίγο, από το σημείο των πανηγυρισμών, και έκανε την προσευχή του στον Αλλάχ.

«Να μην ξεχνάς ποτέ τον Αλλάχ», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Άμραμπατ.

Η ανάρτηση του Νορντίν Άμπραμπατ

Ο Νορντίν Άμπραμπατ μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφέρθηκε στο μέλλον του σημειώνοντας ότι σύντομα θα πάρει την απόφασή του.

«Το συμβόλαιο μου τελείωσε η ομάδα ήθελε να ανανεώσω το συμβόλαιο μου αλλά πρέπει να συζητήσω με την οικογένεια μου. Σύντομα θα πάρω την απόφαση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ για τις άδειες εξέδρες τόνισε: «Έχετε φανταστικό κόσμο εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχει πάθος, ένταση. Θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα για να γίνονται τα παιχνίδια με κόσμο και από τις δύο ομάδες. Σήμερα ήταν κάπως στενάχωρα αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Έχετε καταπληκτική λίγκα, οπότε βρείτε τα».