Αν. Ζίβκοβιτς στο Sportal: «Να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©intime

Αν. Ζίβκοβιτς στο Sportal: «Να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

Μάνος Τσαλγατίδης 11:00 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 13.07.2023

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στο Sportal μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γκενκ και τη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 3-2.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 επί της Γκενκ, χάρη στα γκολ των Τσιγγάρα, Σβαμπ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ μετά τον αγώνα μίλησε στο Sportal και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον βελγικό σύλλογο, αλλά και στον αποκλεισμό από τη Λέφσκι και το μάθημα που πήρε η ομάδα από αυτόν. Επίσης, σημείωσε πως θέλει να δίνει το 200% σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

Για την εικόνα της ομάδας μετά και το φιλικό απέναντι στη Γκενκ:

«Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι, ξέραμε ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντι μας, μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ, αποδώσαμε καλά και στα δύο ημίχρονα, πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα που μας δείχνει και το δρόμο για το πως πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το τι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας:

«Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, θα είμαστε πιο ενωμένοι σαν ομάδα, μέσα από τις προπονήσεις θα αποκτάμε την απαραίτητη εμπιστοσύνη, θα βελτιωνόμαστε, θα αποκτούμε μέσα από τα παιχνίδια αυτοπεποίθηση, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Η απόδοση στο φιλικό με τη Γκενκ ήταν μια καλή εικόνα, αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε ως ένα μικρό οδηγό και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάω σ’ αυτό».

Για το γκολ μέσα από την κομπίνα στις στατικές φάσεις:

«Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να σκοράρεις από στατική φάση, ωστόσο είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πολύ πάνω στο συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού. Έχουν έρθει καινούργια παιδιά στην ομάδα, νέοι προπονητές, όλοι μαζί δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το γκολ του Στέφαν (σ.σ. Σβαμπ) ήρθε μέσα από μια άσκηση που δουλέψαμε αρκετά στην προπόνηση. Το κάναμε τέλεια γι’ αυτό ήρθε και το γκολ».

Για το κατά πόσο έχει γίνει μάθημα ο περσινός αποκλεισμός από τη Λέφσκι:

«Ήταν ένα σοκ ο περσινός αποκλεισμός από την Ευρώπη. Παρόλα αυτά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας ενόψει των αγώνων με την Μπεϊτάρ. Μπροστά μας υπάρχει μια νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα, δουλεύουμε ώστε να είναι πανέτοιμοι».

Τα αισιόδοξα μηνύματα από τη φιλική νίκη κόντρα στην Γκενκ και ο Σαμάτα - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:22 - 12.07.2023

Τα αισιόδοξα μηνύματα από τη φιλική νίκη κόντρα στην Γκενκ και ο Σαμάτα - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Μάνος Τσαλγατίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Για το αν νιώθει να είναι ένας εκ των ηγετών του ΠΑΟΚ:

«Μπορεί να είναι μια εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος για μένα, αλλά όχι δεν αισθάνομαι έτσι, απλώς αυτό που συνεχώς αισθάνομαι είναι το να μπαίνω στο γήπεδο και να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι, δίνοντας πάντοτε το 200%».