Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Σαμάτα

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Σαμάτα

Μάνος Τσαλγατίδης 18:35 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 12.07.2023

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αλί Σαμάτα, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Φενέρμπαχτσε.

Το κενό στην κορυφή της επίθεσης του φαίνεται πως καλύπτει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος οσονούπω αναμένεται να καλωσορίσει στην οικογένεια του τον Αλί Σαμάτα. Ειδικότερα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του σέντερ φορ, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ανταλλάζουν έγγραφα ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς το μεσημέρι της Τετάρτης μπήκαν στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο. Μία μεταγραφή που αποτελεί θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τον παίκτη ωστόσο να προϊδεάζει τους φίλους του ΠΑΟΚ για την άφιξη του στην Ελλάδα.

Το σχόλιο Σαμάτα © SS Instagram

Θυμίζουμε πως ο Αφρικανός φορ δεν «χωρούσε» στην αποστολή της Φενέρ για την καλοκαιρινή προετοιμασία, με την ομάδα της Super Lig να τον αφήνει εκτός πλάνων. Αυτή τη συγκυρία σε συνδυασμό με το ταλέντο του εκμεταλλεύτηκαν οι «ασπρόμαυροι», προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο ίδιος διεκδίκησε το πρωτάθλημα με την Γκενκ και το έχασε στο 94’ από την Αντβέρπ στο φινάλε - θρίλερ του Βελγικού πρωταθλήματος. Με την ομάδα του αγωνίστηκε σε 36 ματς, σκοράροντας 6 γκολ και προσφέροντας μία ασίστ.