Ανακοίνωσε τον Λεμινά η Γουλβς
i

Ο Μάριο Λεμινά/printscreen

Ανακοίνωσε τον Λεμινά η Γουλβς

Γιάννης Καραγιάννης • 11:48 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάριο Λεμινά από τη Νις προχώρησε η Γουλβς, με τον μέσο από την Γκαμπόν να υπογράφει για 2,5 χρόνια.

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της Γουλβς, που παλεύει για να σώσει τη χρονιά για να παραμείνει στην Premier League. Νέο πρόσωπο στο ρόστερ των «λύκων» είναι ο Μάριο Λεμινά, ο οποίος υπέγραψε για 2,5 με την ομάδα του «Μολινιού», ενώ υπάρχει και η προοπτική επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα έναν χρόνο.

Για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του μέσου από την Γκαμπόν οι «λύκοι» χρειάστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους 11 εκατομμύρια ευρώ. Ο 29χρονος χαφ έχει εμπειρία από Premier League, μιας και το 2017 τον είχε αποκτήσει η Σαουθάμπτον. Βέβαια, το πέρασμά του από το «Σεντ Μέρις» δεν θα το έλεγε κανείς εντυπωσιακό, μιας και στο διάστημα που άνηκε στο «αγίους» είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Γαλατασαράι και Φούλαμ.

Στόχος διοίκησης και τεχνικού τιμ της Γουλβς είναι να πραγματοποιήσει τουλάχιστον έξι μεταγραφές κατά το «παράθυρο» του Ιανουαρίου και ήδη έχει προχωρήσεις στις δύο πρώτες, μιας και πέραν του Λεμινά έχει ήδη αγοράσει και τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Κούνια, από την Ατλέτικο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η προσπάθειά της να αποκτήσει τον Ισπανό εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Πάμπλο Σαράμπια.