Πρόταση της Γουλβς στην Παρί για Σαράμπια
i

O Πάμπλο Σαράμπια/printscreen

Πρόταση της Γουλβς στην Παρί για Σαράμπια

Sportal newsroom 12:11 - 12.01.2023

Για την απόκτηση του Πάμπλο Σαράμπια από την Παρί Σεν Ζερμέν κινείται η Γουλβς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Τη δική της μάχη για να παραμείνει στην Premier League δίνει η Γουλβς και για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας κινείται για την ενίσχυσή της. Μάλιστα, επιδιώκει να προχωρήσει σε μια μεταγραφή που μπορεί να της προσφέρει πολλά, μιας και έχει καταθέσει πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Πάμπλο Σαράμπια.

FA Cup: Όρθωσε ανάστημα στη Λίβερπουλ η Γουλβς, αποκλεισμός σοκ για τη Νιουκάστλ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:54 - 07.01.2023

FA Cup: Όρθωσε ανάστημα στη Λίβερπουλ η Γουλβς, αποκλεισμός σοκ για τη Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ αποχαιρέτησε πρόωρα το FA Cup μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-1), την ώρα που η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει και πάλι την Γουλβς μετά το ισόπαλο μεταξύ τους ματς (2-2).

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «As», που συνδέει το ενδιαφέρον τη Γουλβς για τον 30χρονο Ισπανό με την παρουσία στον πάγκο της του Ζουλέν Λοπετέγκι. Ο τελευταίος είχε επιχειρήσει και στο ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν να… σμίξει με τον Σαράμπια, όταν ακόμα ήταν τεχνικός της Σεβίλλης.

Ο Σαράμπια, βρίσκεται στην Παρί από το 2019, όταν ο γαλλικός σύλλογος δαπάνησε περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σεβίλλη, όμως έχει ελάχιστες συμμετοχές και είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Κριστόφ Γκατιέ.

Την προηγούμενη σεζόν, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πορτογαλία, φορώντας τη φανέλα της Σπόρτινγκ. Το πέρασμά του από τη χώρα της Ιβηρικής ήταν παραγωγικό, μιας και σε 45 εμφανίσεις κατάφερε να σημειώσει 21 γκολ και να μοιράσει 10 ασίστ!