Ανακοίνωσε τον Μαζουακού η Μπεσίκτας

Ο Μαζουακού κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

i

© Intime

Ανακοίνωσε τον Μαζουακού η Μπεσίκτας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:28 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 17.04.2023

Ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος συνδέθηκε τον περασμένο Γενάρη με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από την Μπεσίκτας, η οποία τον απέκτησε για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, ανακοίνωσε η Μπεσίκτας, η οποία αγόρασσε τα δικαιώματα του αμυντικού από τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα της Αγγλίας επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι του ποσού των δύο εκατ. ευρώ.

Ο Κονγκολέζος μπακ αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον σύλλογο της Τουρκίας ως δανεικός, στον οποίο έπαιξε σε 27 παιχνίδια πετυχαίνοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Πλέον, ο ίδιος θα φοράει τη φανέλα των Κωνσταντινουπολιτών για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου για ακόμα μία σεζόν. Θυμίζουμε πως το όνομα του, είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη, ως πιθανός αντικαταστάτης του Μαρσέλο.

Ο Μαζουακού αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών στο παρελθόν, με τους «ερυθρόλευκους» να τον φέρνουν στην Ελλάδα το 2014. Μέχρι τον Αύγουστο του 2016, όπου και αποχώρησε, αγωνίστηκε σε 74 αγώνες, ενώ μία από τις πιο χαρακτηριστικές τους στιγμές ήταν το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ματς το οποίο η ομάδα του κέρδισε τους «ροχιμπλάνκος» (3-2) υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.