Ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Δεν παίζει στα ματς με την ΑΕΚ» - Η εξήγηση της ομάδας του Βόκολου

Σωτήρης Τσιλούλης ©Intime

i

©Intime

Ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Δεν παίζει στα ματς με την ΑΕΚ» - Η εξήγηση της ομάδας του Βόκολου

Κώστας Τόπας 12:32 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 10.03.2024

Η Λαμία θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, για τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες στα Play Offs.

Παίκτης της ΑΕΚ να θεωρείται ο Σωτήρης Τσιλούλης, μετά την αποκάλυψη του τεχνικού της Λαμίας, Λεωνίδα Βόκολου και την επιβεβαίωση της Ένωσης τον περασμένο μήνα. Όπως είπε ο 53χρονος προπονητής στις δηλώσεις του, ο 29χρονος Έλληνας εξτρέμ ενημέρωσε τους Φθιώτες την Παρασκευή (23/02) πως υπέγραψε προσύμφωνο με την Ένωση, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι, που τελειώνει το συμβόλαιο του με την τωρινή ομάδα του.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Σωτήρης Τσιλούλης ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα της καριέρας του, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή πορεία που είχε την τρέχουσα σεζόν με τους Φθιώτες. Για να φτάσει όμως μέχρι εδώ, ο 29χρονος εξτρέμ, χρειάστηκε να διαβεί πολλά και δύσκολα μονοπάτια.

Σήμερα (10/03, 17:00) πάντως Λαμία κι ΑΕΚ κοντράρονται για την πρεμιέρα των Play Offs, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής τόσο στο σημερινό παιχνίδι όσο και στον αγώνα στην «OPAP Arena», για το φινάλε της μίνι διοργάνωσης στις 12 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει:

«Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στους δύο αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί, τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το ντέρμπι της Τούμπας και το Λαμία - ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!