ΑΕΚ για Τσιλούλη: «Έχουμε ενημερώσει από τέλος Γενάρη τη Λαμία, έχουμε προφορική συμφωνία με τον παίκτη»

Τσιλούλης

i

Σωτήρης Τσιλούλης/©intime

ΑΕΚ για Τσιλούλη: «Έχουμε ενημερώσει από τέλος Γενάρη τη Λαμία, έχουμε προφορική συμφωνία με τον παίκτη»

Κώστας Τσίλης 22:17 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 24.02.2024

Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα παρακολουθούσαν πολύ προσεκτικά όλα όσα κάνει φέτος ο Τσιλούλης με την Λαμία και έκαναν από τον Γενάρη μια πρώτη προφορική συμφωνία μαζί του

Για την ΑΕΚ η ελληνική μεταγραφική αγορά, δεν ήταν ποτέ αδιάφορη. Μάλιστα το έχει πει και περισσότερες από μια φορές ο Ματίας Αλμέιδα. Και ως εκ τούτου, έστω και αν έμοιαζε με... βόμβα η αποκάλυψη που έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος για την συμφωνία του Σωτήρη Τσιλούλη με την Ένωση, στην πραγματικότητα δεν είναι. Η ΑΕΚ τον παρακολουθούσε τον 29χρονο εξτρέμ πολύ προσεκτικά. Άλλωστε έχει πέντε γκολ και τρεις ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να είναι καν φορ. Ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης μου είπε ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, γι' αυτό δεν έπαιξε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:27 - 24.02.2024

Αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης μου είπε ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, γι' αυτό δεν έπαιξε»

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΚ, καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Με τον Αλμέιδα να ανάβει το "πράσινο" φως, η ΑΕΚ κινήθηκε για να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή από τον περασμένο Γενάρη, ως είχε το δικαίωμα, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα σύμφωνα μ' όσα λένε από την πλευρά της Ένωσης, ενημερώθηκε για τις συζητήσεις και η Λαμία. Παρότι ο παίκτης ως ελεύθερος σε έξι μήνες, είχε δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει. Και στα τέλη του Γενάρη, υπήρξε μια καταρχήν προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τσιλούλη για την μεταγραφή του το προσεχές καλοκαίρι.

Είναι ένας παίκτης Έλληνας, που ο Αλμέιδα θεωρεί πως μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στα δυο άκρα της επίθεσης. Ενώ κανείς ποτέ δεν μπορεί να προβλέψει, τι έχει ο Αργεντινός τεχνικός στο μυαλό του, για τον ρόλο που μπορεί να δώσει σ' έναν ποδοσφαιριστή. Και σίγουρα είναι απ' αυτούς που έχει ξεχωρίσει και "σημαδέψει" ο Αλμέιδα, από το ελληνικό πρωτάθλημα . Εξ ου και έγινε αυτή η κίνηση από την ΑΕΚ.