Αναμενόμενη η κατάσταση με Μπακαμπού

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

Σεντρίκ Μπακαμπού/ ©Intime

Αναμενόμενη η κατάσταση με Μπακαμπού

Διονύσης Βερβελές 13:30 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 03.05.2023

Έκανε καλό πρωτάθλημα και δεν δείχνει να βιάζεται να αποφασίσει…

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ο φορ των «ερυθρολεύκων» είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, κάνοντας καλή δουλειά και ήταν αναμφισβήτητα από τις μεταγραφές που βοήθησαν. Ήρθε στον Ολυμπιακό χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς, καθώς δεν πρόλαβε να δηλωθεί όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Παρόλα αυτά, κέρδισε αμέσως τον Μίτσελ, πήρε τη φανέλα του βασικού αφήνοντας στον πάγκο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και οι επιδόσεις του, του δίνουν πολλούς πόντους για το μέλλον.

Με 18 γκολ σε 29 ματς πρωταθλήματος, ο 32χρονος σέντερ φορ έφτιαξε μια χαρά το βιογραφικό του, για να διαχειριστεί το επόμενο συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός του έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα, ωστόσο η κατάσταση είναι αναμενόμενη. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Βιγιαρεάλ, ωστόσο προτάσεις θα έχει και από άλλες ομάδες και είναι ξεκάθαρο πως θα παίξει με το χρόνο. Γιατί να βιαστεί άλλωστε;

Οι υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο δεν εξαρτάται από αυτούς μόνο. Εκκρεμεί το ζήτημα του προπονητή, ίσως και αυτό επηρεάζει την απόφαση του Μπακαμπού.

Μπακαμπού: «Περήφανος που παίζω στον Ολυμπιακό - Σοκαριστήκαμε με την παραίτηση Μίτσελ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:17 - 02.05.2023

Μπακαμπού: «Περήφανος που παίζω στον Ολυμπιακό - Σοκαριστήκαμε με την παραίτηση Μίτσελ»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για τον Ολυμπιακό, τη συνύρπαξη με Μαρσέλο και Χάμες, την παραίτηση του Μίτσελ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ενδεχόμενη μεταγραφή στη La Liga.

Κανείς δεν ξέρει τι φορ, τι τύπου, θα θέλει ο νέος τεχνικός. Ο Μπακαμπού έμεινε ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του Μίτσελ και γι’ αυτό είπε τα καλύτερα. Το βασικό του ζήτημα πάντως θα είναι το να είναι βασικός όπου συνεχίσει την καριέρα του. Είτε αυτή τον θέλει στον Ολυμπιακό είτε σε κάποια άλλη ομάδα. Γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να φύγει από τη Μαρσέιγ, δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε. Ένας φορ που είναι στα 32 του χρόνια πλέον, ξέρει ότι μπροστά του έχει κάποια χρόνια και ψάχνει το δυνατό συμβόλαιο. Γι’ αυτό και προφανώς δεν θέλει να βιαστεί.

Η πρώτη του επαφή με τον Ολυμπιακό όπως λένε και οι Γάλλοι έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν έχει βάλει την υπογραφή του. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει και νέα επαφή, πιθανότατα σε λίγες ημέρες. Εκεί, όμως, θα πρέπει και ο Μπακαμπού να δώσει μια απάντηση σε ένα εύλογο χρονικά διάστημα…