Το θέμα των φορ «καίει» για το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό

Μπακαμπού, Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες

i

© Intime

Το θέμα των φορ «καίει» για το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό

Πολύ πιθανό να ψαχτεί για δύο και… βάλε σέντερ φορ ο Ολυμπιακός.

Ανοιχτά είναι πολλά θέματα για τον Ολυμπιακό ενόψει και καλοκαιριού. Το θέμα του Σεντρίκ Μπακαμπού που ήρθε στο προσκήνιο, έρχεται να φέρει περισσότερο… τζόγο στο κομμάτι της επίθεσης και του προγραμματισμού. Προφανώς και οι δύο πλευρές δείχνουν ικανοποιημένες.

Ο Ολυμπιακός… αύριο κιόλας, θα ήθελε να τελειώσει το θέμα του Κονγκολέζου επιθετικού με την ανανέωση του συμβολαίου του, είναι, όμως κι ένα βασικό ζήτημα το πως θα το διαχειριστεί ο ποδοσφαιριστής με τον ατζέντη του. Δεν θα είναι παράλογο να θελήσει να κερδίσει χρόνο, να μελετήσει προτάσεις και από άλλες ομάδες, ειδικά με τη σεζόν που έχει κάνει. 

Ο Ολυμπιακός συνειδητά, έμεινε με δύο φορ ως το τέλος της χρονιάς. Ο Ουί Τζο Χουάνγκ αποτέλεσε παρελθόν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επέστρεψε στον Άρη με τη μορφή δανεισμού. 

«Χτύπησε» μόλις στο 3’ ο Μάσα που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πέναλτι υπέρ της Άλκμααρ, διαμαρτυρίες από Άντερλεχτ, σκόρερ ο Παυλίδης! (vid)
CONFERENCE LEAGUE

20:02 - 20.04.2023

«Χτύπησε» μόλις στο 3’ ο Μάσα που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πέναλτι υπέρ της Άλκμααρ, διαμαρτυρίες από Άντερλεχτ, σκόρερ ο Παυλίδης! (vid)

Ο Ντάβιντε Μάσα που θα σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ καταλόγισε πέναλτι που εξόργισε την Άντερλεχτ και ο Παυλίδης στο 5' άνοιξε το σκορ για την Άλκμααρ.

Λύσεις για το ρόστερ υπάρχουν, εκκρεμεί και η απόφαση για τον Χασάν, πως θα το διαχειριστεί και αυτό ο Ολυμπιακός, με μεγάλο κεφάλαιο να αποτελεί και η περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός δεν είναι η πρώτη επιλογή πλέον, ωστόσο έχει ανανεώσει ως το 2024 το συμβόλαιό του. Έχει μια ακόμη χρονιά, άγνωστο, όμως, είναι αν παρθεί κάποια άλλη απόφαση. Πάντα είχε προτάσεις από το Κατάρ, ακόμη και στο διάστημα που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει έτσι στο επόμενο διάστημα να ξεκαθαριστούν οι υποθέσεις Ελ Αραμπί και Μπακαμπού και οι πιθανότητες να ψαχτούν για δύο και βάλε επιθετικούς δεν είναι λίγες. Κάθε άλλο. Δεδομένα θα μετρήσει και η απόφαση του προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Είναι μια κομβική θέση, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν λύσεις ευτυχώς από τον Μπακαμπού που είναι άλλωστε και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Κι αυτός, όμως, ενδεχομένως να το χειριστεί αλλιώς πλέον. Βλέπετε πάντα ένα πρωτάθλημα και η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, ήταν μια δυνατή προοπτική για κάθε παίκτη, ισχυρά κίνητρα για το «ναι» τους…