Δεδομένη η επιστροφή Ροντινέι κόντρα στην ΑΕΚ

Δεδομένη η επιστροφή Ροντινέι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος μπακ παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ίωση που αντιμετώπιζε, είχε αφήσει εκτός πλάνων του Ανιγκό τον Ροντινέι, στη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε δώσει τη θέση του στον Ανδρούτσο, αλλά αυτή τη φορά, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, θα είναι διαθέσιμος. Ξεπέρασε την ίωση που είχε, είναι καλύτερα, προπονείται κανονικά και έτσι θα αναλάβει το ρόλο του δεξιού μπακ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτό άλλωστε, θα είναι και το 15ο ματς στο πρωτάθλημα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό που ήρθε τον Δεκέμβρη του 2022 στη χώρα μας και έκανε ντεμπούτο με τον Ιωνικό στη Νίκαια στις 3/1/2023. Ο Ροντινέι με το «καλημέρα» έγινε βασικός μπακ, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Μίτσελ που άλλωστε είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του, καθώς ερχόταν το τέλος της συνεργασίας τόσο με τον Βρσάλικο, όσο και με τον Άβιλα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο 31χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, έχει παίξει ως τώρα σε όλα τα ματς βασικός (και στα δεκατέσσερα δηλαδή) και μάλιστα έχοντας αγωνιστεί και στα ενενήντα λεπτά! Κάνοντας ένα άλλο… ταμείο πάντως, σίγουρα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συνεισφορά σε εκτελεστικό και δημιουργικό κομμάτι. Μετρά μία ασίστ στο 6-1 επί του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στάθηκε άτυχος, είχε και δοκάρι στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.