Ανιγκό: «Δεν γινόταν με τόση ενέργεια να χάσουμε αυτό το ματς»

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Ανιγκό: «Δεν γινόταν με τόση ενέργεια να χάσουμε αυτό το ματς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:37 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 06.04.2023

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του και στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε ο κόσμος και οι παίκτες, μετά το γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ (3-1), η οποία τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του τίτλου, όντας στο -3 από την κορυφή. Με το που έληξε το ματς, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του, μετά την επιτυχία.

Με καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:56 - 05.04.2023

Με καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου!

Απολαυστικός Ολυμπιακός, έφερε… τούμπα τον ΠΑΟΚ! Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη ροή του ματς έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος πήραν τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-1) και παραμένουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανιγκό στην Cosmote TV:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη στην πορεία μας προς το πρωτάθλημα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. 

Τους είπα πως δε γινόταν να χάσουμε, ξέραμε πως δε θα εγκαταλείψει κανείς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δε γινόταν με τόση ενέργεια να χάσουμε αυτό το ματς. Μερικές φορές πετυχαίνουν μερικές φορές όχι οι αλλαγές. Η ομάδα έδειξε σπουδαία διάθεση. Μετά την πολύ δύσκολη μέρα κόντρα στον Άρη δείξαμε αντίδραση». 

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, θα κάνουμε ότι και σήμερα. Δε θα είναι καθόλου εύκολο όμως θα παλέψουμε όπως ξέρουμε και πιστεύω αν το κάνουμε θα κερδίσουμε».