Ανιγκό για Έλληνες διαιτητές με τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να σχολιάσω, εύχομαι να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι»

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Ανιγκό για Έλληνες διαιτητές με τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να σχολιάσω, εύχομαι να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι»

Sportal newsroom 19:38 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 12.05.2023

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε στα κανάλια της NOVA για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για τους διαιτητές, λέγοντας ότι δεν θέλει να σχολιάσει κάτι.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στην Τούμπα για να υπερασπιστούν την τρίτη θέση και να γλιτώσουν έναν γύρο στα προκριματικά του Europa League

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Ζοσέ Ανιγκό, μίλησε πριν το ματς στα κανάλια της NOVA και αναφέρθηκε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι θα το αντιμετωπίσουν με επαγγελματισμό. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για τη διαιτησία, αναφέροντας ότι δεν θέλει να κάνει σχόλιο και πως ελπίζει να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι. 

Για το τελευταίο ματς της σεζόν: «Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα ματς, με επαγγελματισμό, θα αντιμετωπίσουμε όπως την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα με σκοπό να νικήσουμε».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: «Στην καθημερινότητα υπάρχουν πάντα θεματάκια, αλλά δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή, είναι όλοι πλήρεις για να αντιμετωπίσουν τον αγώνα».

Για το είναι πρόκληση να διατηρήσει υψηλά το κίνητρο: «Η πρόκληση είναι να κερδίσουμε για να τερματίσουμε 3οι. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό, έχουμε συνηθίσει να τερματίζουμε και θέλουμε να βγαίνουμε πάντα πρώτοι. Ωστόσο αυτή την στιγμή το κίνητρο είναι να βγούμε 3οι για την Ευρώπη».

Για τους Έλληνες διαιτητές στην τελευταία αγωνιστική: «Δεν θέλω να σχολιάσω, εύχομαι να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι».