Με Έλληνες διαιτητές η τελευταία αγωνιστική των Play Offs

Αγγελος Ευαγγέλου

i

©Intime

Με Έλληνες διαιτητές η τελευταία αγωνιστική των Play Offs

Κώστας Τόπας 10:52 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 12.05.2023

Η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές για τα τελευταία παιχνίδια των Play Offs, ορίζοντας μόνο στο VAR της Τούμπας, τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο.

Η τελευταία αγωνιστική των Play Offs ολοκληρώνεται με ντέρμπι στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (14/05, 20:00) τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Για την λόγω αναμέτρηση, η ΚΕΔ δεν βρήκε elite διαιτητή και όρισε τον Έλληνα ρέφερι, Άγγελο Ευαγγέλου, ο οποίος στο VAR θα έχει τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο που ήταν και στο ΑΕΚ-Άρης 3-0 της κανονικής περιόδου. Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Οπως Ελληνες διαιτητές θα διευθύνουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs. Συγκεκριμένα, ο Τζήλος ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-Άρης, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη, Μπουξμπάουμ.

Στο ΑΕΚ-Βόλος θα βρεθεί ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος, Παπαδάκης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής των play-offs της Stoximan Superleague:

14/05-20:00 

ΑΕΚ-Βόλος 1ος: Μανούχος, Α' βοηθός: Κουρομπύλια, Β' βοηθός: Σπυρόπουλος, 4ος διαιτητής: Μαλούτας, VAR: Παπαδόπουλος 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1ος: Ευαγγέλου, Α' βοηθός: Κωστάρας, Β' βοηθός: Μεϊντανάς, 4ος διαιτητής: Γκάμαρης, VAR: Ναρκίσο

Παναθηναϊκός-Άρης 1ος: Τζήλος, Α' βοηθός: Απτόσογλου, Β' βοηθός: Καραγκιοζόπουλος, 4ος διαιτητής: Τζοβάρας, VAR: Τσαγκαράκης