«Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου»

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

«Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου»

Κώστας Τόπας 10:37 - 12.05.2023

Θετική είναι η εισήγηση του προέδρου της Κρίσταλ Πάλας, Στιβ Πάρις για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet στο γήπεδο της ομάδας του.

Κι ενώ σήμερα (12/05) στις 14:00 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει οριστικά για το πού θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, η «Sun» φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την έδρα της αναμέτρησης.

Η αγγλική εφημερίδα αναφέρει ότι «ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας Στιβ Πάρις είναι ανοιχτός στην ιδέα, παρά το υψηλό ρίσκο επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η ομάδα παίζει εντός έδρας αυτό το Σάββατο τη Μπόρνμουθ και μετά αντιμετωπίζει εκτός τη Φούλαμ την επόμενη εβδομάδα. Θα ολοκληρώσει τη φετινή Premier League εντός έδρας στις 28 Μαΐου».

Υπενθυμίζεται ότι το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας ήταν μία από τις πρώτες επιλογές του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. Ωστόσο, το σενάριο αυτό εγκαταλείφθηκε, με την Ομοσπονδία να αναζητά λύσεις εντός Ελλάδας για την έδρα του τελικού, ωστόσο οι περιορισμοί της προκήρυξης, Πανθεσσαλικό ή ΟΑΚΑ, μείωναν τις επιλογές.

Πλέον, η ΕΠΟ έχει στα χέρια της θετικές απαντήσεις από τις ομοσπονδίες της Αλβανίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της Σερβίας, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, η επιλογή του Λονδίνου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Το σίγουρο είναι ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (12/05, 14:00) θα παρθεί η οριστική απόφαση για την έδρα της μεγάλης αυτής αναμέτρησης.