Σήμερα στις 14:00 η ΕΠΟ αποφασίζει για την έδρα του τελικού Κυπέλλου

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

©Tourette Photography

Σήμερα στις 14:00 η ΕΠΟ αποφασίζει για την έδρα του τελικού Κυπέλλου

Κώστας Τόπας 09:20 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 12.05.2023

Σήμερα (12/05) στις 14:00 η ΕΠΟ αποφασίζει για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/05, 14:00) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει οριστικά για το πού θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου (20:30).

Εως τώρα, η έδρα του τελικού έχει κάνει τον... γύρο του κόσμου, καθώς η Ομοσπονδία αδυνατεί να βρει ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (08/05) αναβλήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να διεξαχθεί την Τρίτη (09/05), όμως την Τρίτη (09/05) αναβλήθηκε εκ νέου, με νέα ημερομηνία να ορίζεται η Παρασκευή 12 Μαΐου. Και αν δεν τριτώσει το κακό με τις αναβολές, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, τότε λογικά θα ξεδιαλύνει και το τοπίο.

Έτσι, τα πάντα παραμένουν ακόμη ανοιχτά όσον αφορά την έδρα του τελικού, η οποία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού η ΕΠΟ έκανε ξανά κρούση στην κυπριακή ομοσπονδία, ενώ έχει ξεκινήσει κι επαφές με γειτονικές χώρες μεταξύ αυτών και των Βαλκανίων. Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαβορί φαίνεται να είναι το εξωτερικό και κεκλεισμένων.

Μπλάνκο στο Sportal: «Την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

08:51 - 12.05.2023

Μπλάνκο στο Sportal: «Την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα»

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να γιορτάζει μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο «Ζορό» μίλησε στο Sportal για την Ένωση, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την φιέστα, για την οποία όπως τόνισε δεν μπορεί να περιμένει!

Στην Ελλάδα, πέρα από το Πανθεσσαλικό, το οποίο παραμένει πάντα στο προσκήνιο και φέρεται να είναι το φαβορί για προφανείς πρακτικούς λόγους. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καλείται να πάρει την απόφασή της, με το Πανθεσσαλικό να φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο. Οι άλλες επιλογές που εξετάζονται, είναι η Πολωνία και η Αλβανία. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία θυμίζουμε ότι ως τώρα έχει αναβληθεί δύο φορές.