«Η ΕΠΟ έκανε επίσημο αίτημα για να γίνει ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στη Λευκωσία»

ΓΣΠ

i

ΓΣΠ/©Intime

«Η ΕΠΟ έκανε επίσημο αίτημα για να γίνει ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στη Λευκωσία»

Sportal newsroom 18:51 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 07.05.2023

Όπως έκανε γνωστό το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η ΕΠΟ έχει κάνει ξανά επίσημη κρούση για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet στη Λευκωσία.

Από το βράδυ του Σαββάτου έχει γίνει γνωστό ότι η ΕΠΟ έβαλε ξανά στη λίστα της την Κύπρο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ωστόσο αυτό το αίτημα έχει γίνει και επίσημο. 

Συγκεκριμένα η Ελληνική Ομοσπονδία για να μην έχει πάλι θέμα με την αστυνομία της Κύπρου, πρότεινε ο αγώνας να γίνει χωρίς φιλάθλους. Ενδεχομένως όμως με ελάχιστες προσκλήσεις. 

Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, τότε εκείνος θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής.

«Εκ νέου αίτημα για διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, απέστειλε στην ΚΟΠ η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)», έγραψε πιο αναλυτικά το ΚΥΠΕ. Επιπλέον λέγεται ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία δεν έχει πρόβλημα να γίνει ο τελικός εκεί, μόνο εάν δώσει θετική απάντηση η αστυνομία. 

Παράλληλα μια ημερομηνία που μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι είναι η 18η ή η 19η Μαΐου (στις 24/5 θα γίνει ο κυπριακός τελικός κυπέλλου, ενώ στις 21/5 είναι οι ελληνικές βουλευτικές εκλογές). 

Νωρίτερα έχει αναφερθεί ότι ένα γήπεδο που μπορεί να γίνει ο τελικός είναι αυτό του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Όμως και εκεί ο αγώνας ενδέχεται να γίνει κεκλεισμένων ή με λίγες προκλήσεις.