Κύπελλο Ελλάδος: «Αγαπητό μου ημερολόγιο...»

Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Κύπελλο Ελλάδος: «Αγαπητό μου ημερολόγιο...»

Ο Μάνος Τσαλγατίδης ίσως και να... τρελάθηκε και ξεφυλλίζει το ημερολόγιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο ξέρεις, κανονικά τώρα θα είχα αρχίσει τις ετοιμασίες μου για τον μεγάλο αγώνα. Θα ετοίμαζαν τα μπάνερ στα οποία θα σταθώ πάνω τους, θα γυαλιζόμουν και σιγά-σιγά θα ετοίμαζαν τις κορδέλες που θα έδεναν πάνω μου με τα χρώματα των φιναλίστ. Μια ασπρόμαυρη λόγω ΠΑΟΚ και μια κιτρινόμαυρη λόγω ΑΕΚ.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά. Με έχουν καταχωνιασμένο σε κάποια αποθήκη και μου λένε συνεχώς πως δεν είναι ακόμα η ώρα να βγω από αυτή. Όμως, εγώ τους ακούω, πιάνω κάποιες συνομιλίες αναφορικά με την μεγάλη μου ημέρα. Λένε δεν ξέρουν που θα γίνει ο τελικός ακόμα. Μα φτάσαμε 9 Μαΐου! Οι μισοί λένε θα γίνει 19, οι άλλοι μισοί 24. Ξέρεις αγαπητό μου ημερολόγιο, με έχουν μπερδέψει λίγο. 

Σέρβικη ομοσπονδία για ΕΠΟ: «Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας»

Σέρβικη ομοσπονδία για ΕΠΟ: «Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας»

Η σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια που την συνδέουν με την ΕΠΟ, για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στη χώρα.

Δεν παραπονιέμαι όμως αγαπητό μου ημερολόγιο, φέτος ταξίδεψα νοητά σε πολλά μέρη του κόσμου! Μάλιστα, έμαθα και γεωγραφία! Έμαθα τις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη, την Αυστραλία και το Σίδνει, την Αγγλία και το Λονδίνο, την Βουλγαρία και τη Σόφια, την Κύπρο και τη Λάρνακα, τη Σερβία και το Βελιγράδι, τη Ρουμανία και το Βουκουρέστι, την Αλβανία και τα Τίρανα (εκεί όμως θα έχει μια μεγάλη συναυλία, που θα ήθελα να πάω, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται), την Πολωνία και το Σοσνόβιετς. Είναι ωραίο τελικά να ταξιδεύεις έστω και νοητά, ανοίγει το μυαλό σου που λένε.

Ακούω όμως και κάτι περίεργες συνομιλίες αγαπητό μου ημερολόγιο... Λένε πως κάποιος από την κυβέρνηση σε συνεργασία με πρόεδρο μεγάλης ομάδας δεν θέλουν να διεξαχθεί ο τελικός, πως δεν θέλουν να εμφανιστώ γεμάτος καμάρι ανάμεσα στους δύο φιναλίστ και ούτε να σηκωθώ ψηλά στον αέρα από έναν από τους δύο. Λέγεται πως οι δύο αυτοί άνθρωποι έχουν κοινή ατζέντα. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αλλά αν κατάλαβα καλά θέλουν να διώξουν τη διοίκηση της ΕΠΟ και να βάλουν σε αυτή κάποιους... φίλους τους. Περίεργα πράγματα των ανθρώπων, που ωστόσο δεν μου μοιάζουν σωστά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο σιγά-σιγά θα πρέπει να σε αφήσω, αλλά πριν το κάνω αυτό θέλω να σου πω πως αυτό ο Δήμαρχος Βόλου δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι. Τη μία λέει πως θα με φιλοξενήσει, την άλλη λέει όχι. Τώρα κάποιοι συζητούσαν την πιθανότητα να πάμε εκεί τελικά. Και αν αυτός αλλάξει πάλι άποψη εγώ τι θα κάνω; Με αγχώνουν αυτά τα πράγματα. 

Y.Γ. Δεν είμαι τρελός, απλά όλο αυτό που συμβαίνει με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να οδηγήσει την ποδοσφαιρική λογική στην παράνοια.