«Στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»: Το νέο πολωνικό σενάριο για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

©Tourette Photography

«Στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»: Το νέο πολωνικό σενάριο για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:26 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 09.05.2023

Ένα νέο σενάριο βγαίνει στο προσκήνιο, όσον αφορά την έδρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει να αποτελεί... πινγκ - πονγκ, αφού το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν έχει βρεθεί ακόμα. Η τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι στιγμής, αφού ο δημοσιογράφος Τόμας Βλοντάρτσικ ισχυρίζεται πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πατρίδα του, Πολωνία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ομοσπονδία της χώρας έχει δώσει το «οκ» για να γίνει στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε, εντούτοις το παιχνίδι θα διεξαχθεί δίχως παρουσία οπαδών και μόνο με προσκλήσεις. Αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί είναι αν το σενάριο που μεταδίδει ο Πολωνός ρεπόρτερ είναι αληθές, η αν πρόκειται απλά για μία φήμη που κυκλοφορεί.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (9/5) ήταν προγραμματισμένη συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ωστόσο αναβλήθηκε εκ νέου για την Παρασκευή (12/5). Ο τελικός έχει οριστεί για τις 24 του Μάη, μία ημερομηνία που δεν σκοπεύει να αλλάξει η ΕΠΟ,  εντούτοις με την έδρα να μην έχει βρεθεί ακόμα όλα είναι ανοιχτά.