Η συναυλία του Νίκου Βέρτη εμπόδιο για τελικό Κυπέλλου στην Αλβανία - Το ΟΚ από Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία

Νίκος Βέρτης

i

©intime

Η συναυλία του Νίκου Βέρτη εμπόδιο για τελικό Κυπέλλου στην Αλβανία - Το ΟΚ από Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία

Γιώργος Σακελλαρίου 17:29 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 08.05.2023

Το γήπεδο στην Αλβανία δεν είναι διαθέσιμο, λόγω συναυλίας του Νίκου Βέρτη, ενώ θετικές ενδείξεις υπάρχουν από τις ομοσπονδίες Σερβίας, Πολωνίας και Ρουμανίας.

Η ΕΠΟ συνεχίζει να αναζητεί γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση της Αλβανίας δείχνει να καίγεται. Στελέχη της ομοσπονδίας, άλλωστε, τόνισαν στο sportal ότι δεν έχουν κρούση από την Ελλάδα, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το γήπεδο «Αρένα Κομπετάρε» ή «Air Albania Stadium», το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και πέρσι φιλοξενήθηκε ο τελικός του Conference League, ανάμεσα σε Ρόμα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει ήδη κλειστεί για την ημερομηνία που θέλει η ΕΠΟ να πραγματοποιήσει τον τελικό, δηλαδή στις 24 του μήνα.

Ο λόγος; Ο διάσημος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα δώσει συναυλία στις 25 Μαϊου στο συγκεκριμένο γήπεδο και το έχει δεσμεύσει από τις 23 έως τις 26 του μήνα! Οπότε η Αλβανία βγαίνει από το κάδρο.

Πρόταση για 19/5

Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, της συναυλίας που έχει προγραμματίσει ο Βέρτης, θα πρέπει ν' αναφέρουμε ότι η ομοσπονδία της Αλβανίας πρότεινε στην Ελλάδα να γίνει ο τελικός στις 19 Μαϊου στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά η ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αλλάξει ημερομηνία διεξαγωγής.

Σύμφωνα με το «dikisports», παράλληλα, η προοπτική της Κωνσταντινούπολης έχει απορριφθεί, όμως οι άνθρωποι της ΕΠΟ είδαν θετικά την επιλογή της πόλης του Βελιγραδίου. Στη Ρουμανία, επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «digisport», θα γίνουν επαφές, ώστε να διεξαχθεί ο τελικός στο Βουκουρέστι.

Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, τότε εκείνος θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής.

Σε ό,τι αφορά τη Σερβία, επίσης είναι μία επιλογή, αλλά στην ΕΠΟ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων οπαδών. Σε κάθε περίπτωση, έχει γίνει κρούση και στην Πολωνία και η ομοσπονδία της με αυτές της Σερβίας και της Ρουμανίας, εμφανίζονται θετικές. Όλα θα κριθούν, πάντως, στην αυριανή συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Είναι δεδομένο, βέβαια, ότι στόχος είναι να γίνει το ματς στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, προκειμένου ν’ αποφευχθούν προσφυγές στο διαιτητικό.