Τελικός... ανέκδοτο: Αναβλήθηκε ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον ορισμό έδρας

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

i

© Intime

Τελικός... ανέκδοτο: Αναβλήθηκε ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον ορισμό έδρας

Sportal newsroom 15:12 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 09.05.2023

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη (9/5) εκτελεστική επιτροπή για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet αναβλήθηκε εκ νέου για την Παρασκευή (12/5). Ολα ανοικτά για τον τόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Την Δευτέρα (08/05) αναβλήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με θέμα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Κανονικά αυτή θα διεξαγόταν σήμερα (09/05), ωστόσο η προγραμματισμένη για την Τρίτη (09/05) συνεδρίαση της Ε.Ε. αναβλήθηκε εκ νέου, με τη νέα ημερομηνία να ορίζεται η Παρασκευή 12 Μαΐου.

Με αυτόν τον τρόπο τα πάντα παραμένουν ανοικτά όσον αφορά την έδρα του τελικού...

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έκανε κρούση στην κυπριακή ομοσπονδία, ώστε να γίνει εκεί ο τελικός. Μάλιστα, προκειμένου να ξεπεραστεί η άρνηση της αστυνομίας, που ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί αρχικά το ματς στο ΓΣΠ, προτάθηκε να μην υπάρξουν θεατές και μόνο ελάχιστες προσκλήσεις.

Από την άλλη, ΕΠΟ έχει ξεκινήσει κι επαφές με γειτονικές χώρες μεταξύ αυτών και των Βαλκανίων. Πάντως, όπως ενημερωθήκατε από το Sportal, η Αλβανία η οποία έπεσε στο τραπέζι για την διεξαγωγή του τελικού, δεν υφίσταται πλέον, καθώς η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται στα Τίρανα.