Αντάμα Τραορέ: «Πλέον βάζω λάδι και στα χέρια για να γλιστράνε οι αντίπαλοι»

Αντάμα Τραορέ

Αντάμα Τραορέ: «Πλέον βάζω λάδι και στα χέρια για να γλιστράνε οι αντίπαλοι»

Κώστας Τόπας 08:45 - 02.10.2023

Ο Αντάμα Τραορέ μίλησε για το λάδι το οποίο χρησιμοποιεί για να δυσκολεύει τους αντιπάλους του αλλά και για το νέο το μυστικό.

Αφού συνδέθηκε με αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και αφού πέρασε από τις τάξεις της Μπαρτσελόνα. ο Αντάμα Τραορέ το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Γουλβς και πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Φούλαμ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους Ισπανούς παίκτες που έχουν δείξει το καλύτερο επίπεδο στο αγγλικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο μια ομάδα να πληρώσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του. 

Τελικά αυτή η προσφορά δεν ήρθε ποτέ και ο ποδοσφαιριστής σταδιακά εξαφανίστηκε από τα πλάνα των «λύκων». Τόσο που το περασμένο καλοκαίρι έγινε ελεύθερος και η αλήθεια είναι ότι δεν είχε τις προσφορές που περίμενε. Γι' αυτό κατέληξε να υπογράψει στη Φούλαμ, αν και αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν του πάνε πολύ καλά, έχοντας καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές με απολογισμό 32 λεπτά.

Λίγους μήνες νωρίτερα πάντως, οι «χωριάτες» σκέφτηκαν ένα ιδιαίτερο τρόπο για να βάλει στο κλίμα της ομάδας τον 27χρονο εξτρέμ, αφού επέλεξαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook να ανεβάσουν μια φωτογραφία με ένα Baby Oil. Ο λόγος φυσικά για την συγκεκριμένη έμπνευση δεν είναι τυχαίος, αφού ο Αντάμα παλαιότερα επέλεγε να βάζει στο σώμα του το συγκεκριμένο λάδι, προκειμένου να δυσκολεύει τους αντιπάλους του, όσο εκείνος έτρεχε. Μια κίνηση η οποία φαίνεται πως είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του.

«Αν βάλεις λάδι, είναι αδύνατο να με πιάσουν, ειδικά αν κινούμαι. Όλοι το ξέρουν τώρα, αλλά δεν πειράζει. Είναι σημαντικό για μένα γιατί οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλη τακτική. Τώρα έχω το λάδι στο χέρι μου, μπορώ να γλιστρήσω. Οι αντίπαλοι με έπιαναν από το χέρι για να μην κουνηθώ, τραβώντας μου τον ώμο. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ αστείο γιατί πολλοί παίκτες με άρπαξαν από το χέρι και δεν μπορούσαν να με πιάσουν. Ρωτούσαν, "Τι έγινε;" και έλεγα ότι δεν ξέρω!», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Goal» ο Τραορέ.