Ο Φαν Χάαλ δεν θέλει να αναλάβει τον Άγιαξ για λόγους υγείας

Λουίς Φαν Χάαλ

i

©PrtScr

Ο Φαν Χάαλ δεν θέλει να αναλάβει τον Άγιαξ για λόγους υγείας

Κώστας Τόπας 14:25 - 25.09.2023

Ο Λούις Φαν Χάαλ δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ, καθώς όπως τόνισε ο πρώην προπονητής της ομάδας του Άμστερνταμ, προέχει η υγεία του.

Ο χαμός στις τάξεις του Άγιαξ συνεχίζεται. Η οριστική διακοπή του αγώνα με τη Φέγενορντ, ο «Αίαντας» προχώρησε και στην απόλυση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, Σβεν Μίσλιντατ. Πλεόν, τα ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι αδύνατο να παραμείνει πλέον στον πάγκο της ομάδας και ο Μόρις Στάιν, ο οποίος δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μάλιστα, ήδη κυκλοφορούν σενάρια για πιθανούς αντικαταστάτες. Από τη λίστα, πάντως, διαγράφεται το όνομα του Λουίς Φαν Χάαλ. Λόγω της εμπειρίας που διαθέτει ο 72χρονος τεχνικός αναφέρθηκε όλο και περισσότερο ως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να βγάλει τον Άγιαξ από την αδιέξοδο. Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον «Αίαντα», λόγω της... κατάστασης της υγείας του.

«Θέτω ως προτεραιότητα την υγεία μου και δεν θέλω να δουλέψω σε κανέναν σύλλογο αυτή τη στιγμή. Ίσως να μπορούσα να δουλέψω σε κάποια εθνική ομάδα μόνο, αλλά υπό προϋποθέσεις», τόνισε ο 72χρονος προπονητής. Υπενθυμίζεται ότι ο Φαν Χάαλ είχε δουλέψει στον Άγιαξ από το 1991 μέχρι το 1997 κατακτώντας μεταξύ άλλων και το Champions League.