Έμεινε όρθια στην Αρμενία η Εγνατία με γκολ στο 90+7'!
i

© prtscr

Έμεινε όρθια στην Αρμενία η Εγνατία με γκολ στο 90+7'!

Κώστας Τσιακλής 21:07 - 13.07.2023

Η Εγνατία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Αραράτ στην Αρμενία χάρη σε γκολ του Ντουαμενά στο 90'+7' και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον 2ο προκριματικό, όπου περιμένει ο Άρης.

Τέζαρε την Αραράτ στην Αρμενία η Εγνατία, η οποία με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων απέσπασε ισοπαλία 1-1. Οι Αλβανοί ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και χάρη στο τέρμα του Ντουαμενά στο 90+7' πλέον είναι φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου περιμένει ο Άρης.

Από τη μια πλευρά η Αραράτ παρουσιάστηκε με 4-3-3 και τους Ερμάκοβ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Αλεμάο, αριστερά τον Χακομπιάν και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουένο, Σέιντ. Τριάδα στα χαφ ήταν οι Κοστανέιρα, Μουραντιάν και Αμπαρτσουμιάν, στις πτέρυγες οι Σερομπιάν, Τζένε και στην κορυφή ο Έζα.

Από την άλλη, με το ίδιο σύστημα παρατάχθηκε και η Εγνατία , με τον Σέρι να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Φανγκάι, Μέμολα, Μαλότα και Μούστα στην άμυνα. Μαδέιρος, Ζεϊνουλάι και Αλέξι αποτέλεσαν την τριάδα στα χαφ, Κάσα και Ντουαμένα ήταν στα άκρα, ενώ στην «αιχμή του δόρατος» ήταν ο Παουλάουσκας.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, όμως οι Αρμένιοι στην πρώτη τους καλή στιγμή ευτύχισαν να βρουν δίχτυα. Στο 36ο λεπτό ο Αλεμάο με μια κεφαλιά νίκησε τον Σέρι και έγραψε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Και στην επανάληψη οι Αλβανοί ήταν ανώτεροι, όμως ο γκολκίπερ Ερμάκοβ τους έβαζε συνεχώς στοπ. Κάτι το οποίο δεν κατάφερε να κάνει όμως και στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο Ντουαμένα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.