Συμφώνησε και σηκώνει μανίκια στην Βιγιαρεάλ ο Μαρθελίνο

Μαρθελίνο vs Παναθηναϊκός

i

©intime

Συμφώνησε και σηκώνει μανίκια στην Βιγιαρεάλ ο Μαρθελίνο

Κώστας Τόπας 15:20 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 12.11.2023

Ο Μαρθελίνο τα βρήκε σε όλα με την Βιγιαρεάλ, θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών και θα σηκώσει άμεσα μανίκια.

Έχοντας απολύσει τον Πατσέτα την Παρασκευή (10/11) μετά από ένα απογοητευτικό διάστημα δύο μηνών ως επικεφαλής, η Βιγιαρεάλ προχώρησε γρήγορα για να διορίσει τον νέο προπονητή της σεζόν και συγκεκριμένα τον άλλοτε τεχνικό της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο.

Ακόμη και πριν απολυθεί ο Πατσέτα, ο Μαρθελίνο ήταν στο προσκήνιο προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Βιγιαρεάλ με στόχο να την βάλει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών. Τελικά, οι τελευταίες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο πλευρών διευθετήθηκαν το τελευταίο 48ωρο και σύμφωνα με τη «Relevo» έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των «κίτρινων υποβρυχίων» και του 58χρονου προπονητή.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι επίκειται ανακοίνωση για τον διορισμό του Μαρθελίνο ως νέου προπονητή της Βιγιαρεάλ. Δεν θα αναλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής (12/11, 22:00) με την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο», αλλά θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Ο Ισπανός τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο δυόμισι ετών στη Βιγιαρεάλ, όπου θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του αθλητικού τμήματος του συλλόγου. 

Ετσι, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Μαρθελίνο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στη χρονιά, αφού τον περασμένο Αύγουστο ήταν τεχνικός της Μαρσέιγ, την οποία οι «πράσινοι» απέκλεισαν στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League.