Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο γνωστός Μαρθελίνο πλησιάζει στη Βιγιαρεάλ

Μαρθελίνο

i

Μαρθελίνο/©Intime

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο γνωστός Μαρθελίνο πλησιάζει στη Βιγιαρεάλ

Δημήτρης Χούπης 08:39 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 11.11.2023

Όπως φαίνεται η Βιγιαρεάλ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Πατσέτα, ο οποίος είναι ο Μαρθελίνο, ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόλυσης του Πατσέτα, η Βιγιαρεάλ φαίνεται ότι έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Συγκεκριμένα ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν ο Μαρθελίνο, ο οποίος όπως φαίνεται θα αναλάβει τα «κίτρινα υποβρύχια». 

Στις τάξεις της ισπανικής ομάδας είναι αρκετά αισιόδοξοι πως ο 58χρονος θα συμφωνήσει τις επόμενες μέρες με στόχο να «σηκώσει μανίκια» και να την αναλάβει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Πάντως η Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρίσκεται στον πάγκο με τον υπηρεσιακό προπονητή, Μιγκέλ Άνχελ Τένα.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Μαρθελίνο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στη χρονιά, αφού τον περασμένο Αύγουστο ήταν τεχνικός της Μαρσέιγ, την οποία οι «πράσινοι» απέκλεισαν στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League

Τότε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε επικρατήσει των Μασσαλών με 1-0 στην Αθήνα και στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα με 2-1 πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Εκείνος ο αποκλεισμός είχε φέρει γκρίνια στις τάξεις της Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά αυτή να μεγαλώσει. Κάπως έτσι ο Μαρθελίνο αποχώρησε, καθώς οπαδοί της ομάδας του την... έπεσαν με αποτέλεσμα ο ίδιος να παραιτηθεί. 

Μάλιστα μετά την παραίτησή του έκανε μερικές δηλώσεις αρκετά επιθετικές κατά της ομάδας της Μασσαλίας, λέγοντας πως δεν είναι τόσο μεγάλη όσο νομίζει ότι είναι.