Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram: Μαζί οι κυρίες Μέσι και Μπέκαμ (pic)

Αντονέλα Ροκούζο - Βικτόρια Μπέκαμ

i

© Instagram

Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram: Μαζί οι κυρίες Μέσι και Μπέκαμ (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:34 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 09.12.2023

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Βικτόρια και η Αντονέλα Ροκούζο «έριξαν» το Instagram με την κοινή τους φωτογράφιση.

Με τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι στην Ίντερ Μαϊάμι, η οικογένεια του Αργεντίνου σούπερ σταρ έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με αυτήν του Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Πέρα από τη φιλία ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά και η σύντροφος του Pulga, Αντονέλα Ροκούζο με τη Βικτόρια Μπέκαμ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα από τη στενή φιλία των δύο γυναικών αποτελεί η πρόσφατη ανάρτηση της τελευταίας, η οποία «έριξε» το Instagram.

Απάτησε την Αντονέλα ο Μέσι; Η πρώην του Νεϊμάρ δημοσίευσε συνομιλία της με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ

Η Φερνάντα Κάμπος είναι ένας γνωστή influencer και blogger στα social media, η οποία πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε ότι ο Νεϊμάρ απάτησε την κοπέλα του Μπρούνα Μπιανκάρντι όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος άσος, είχε τακτικές... συνευρέσεις με την νεαρή γυναίκα από τα τέλη του 2022, ενώ βρέθηκαν και στις 11 Ιουνίου, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου στη Βραζιλία. 

Ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε δημόσια ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος.

Οι συνομιλίες με τον Λιονέλ Μέσι

Σε μπελάδες μπαίνει κι ο Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Φερνάντα Κάμπος, ο Αργεντινός σούπερ σταρ απατήσει τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Μισθολογική κρίση στην Ίντερ Μαϊάμι: Ο Μέσι θα κερδίσει 250 φορές περισσότερα από τον Σουάρες!
REST OF THE WORLD

15:06 - 09.12.2023

Μισθολογική κρίση στην Ίντερ Μαϊάμι: Ο Μέσι θα κερδίσει 250 φορές περισσότερα από τον Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Μόνο που για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ρίξει το «κασέ» του.

Η Βραζιλιάνα δημοσίευσε μία συνομιλία τους στο instagram στην οποία ο Μέσι της ζητά συνάντηση: «Πού μπορώ να σε γνωρίσω; Μένεις στη Βραζιλία;». «Ο Μέσι είδε και εκτίμησε μια από τις ιστορίες μου πριν από πέντε ημέρες», είπε η Φερνάντα Κάμπος για το πως ξεκίνησαν να μιλάνε.