Ένα βήμα από το να καταρρίψει ιστορικό ρεκόρ βρίσκεται ο Γκριεζμάν

Αντουάν Γκριεζμάν

i

©printscreen

Ένα βήμα από το να καταρρίψει ιστορικό ρεκόρ βρίσκεται ο Γκριεζμάν

Ιάσονας Τσίλης 11:28 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 23.12.2023

Ο Αντουάν Γκριεζμάν βρίσκεται μια ανάσα από να μπει με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού θέλει μόλις ένα γκολ για να σπάσει ένα μοναδικό ρεκόρ με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος».

Στη δεύτερη θητεία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Αντουάν Γκριεζμάν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, σκοράροντας κατά ριπάς.

Την περσινή σεζόν πέτυχε 15 γκολ σε 38 αναμετρήσεις και φέτος μετράει ήδη 11 σε 17 παιχνίδια, επίδοση που τον κατατάσσει στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ στη La Liga, πίσω από Τζουντ Μπέλιγχαμ (13) και Μπόρχα Μαγιοράλ (12).

Μετά από τα δύο γκολ του Γάλλου επιθετικού κόντρα στην Χετάφε την προηγούμενη αγωνιστική, έφτασε τα 173 με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος».

Με αυτό τον τρόπο, ισοφάρισε τον θρυλικό Λουίς Αραγονιές, στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, κάτι που κατάφερε έπειτα από 7,5 σεζόν και 363 παιχνίδια, ενώ ο Αραγονιές είχε χρειαστεί 11 σεζόν και 370 αγώνες για να το πετύχει.

«Είμαι χαρούμενος που ισοφάρισα το ρεκόρ του Λουίς. Είναι πολλή η χαρά και η υπερηφάνεια, ακόμη κι εάν δεν θα γίνω ποτέ τόσο καλός, όσο αυτός και ένας θρύλος σαν αυτόν», δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να αναφέρεται στο Γάλλο επιθετικό:

«Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον φροντίζουμε γιατί χρειαζόμαστε αυτό το είδος ποδοσφαιριστή για να εξελιχθούμε ως ομάδα».

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας σε περίπτωση που σκοράρει απέναντι στη Σεβίλλη (23/12, 17:15).