Τι συνέβη με τον Αντριάνο, τον «Αυτοκράτορα» της Ίντερ που κατέληξε να ζει στις φαβέλες της Βραζιλίας

Τι συνέβη με τον Αντριάνο, τον «Αυτοκράτορα» της Ίντερ που κατέληξε να ζει στις φαβέλες της Βραζιλίας

Κώστας Τόπας 12:24 - 13.03.2024

Ο Αντριάνο έχει μείνει χαραγμένος στη μνήμη των φίλων της Ίντερ και όχι μόνο. Σήμερα ο «Αυτοκράτορας» έχει μείνει μακριά από τον χώρο του ποδοσφαίρου ζώντας μια... ήρεμη ζωή στη Βραζιλία.

O Αντριάνο είχε όλον τον κόσμο... στο αριστερό του πόδι. Οι Βραζιλιάνοι τον είχαν χρίσει διάδοχο του Ρονάλντο. Ωστόσο σήμερα το ταλέντο της Βραζιλίας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 «εξαφανίστηκε» στην πατρίδα του, αλλά τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο των Μέσων ενημέρωσης χάρη σε εξωαθλητικές δραστηριότητες.

Ο Αντριάνο είχε μερικές καλές σεζόν, H τεράστια υπεροχή του με την μπάλα, και χωρίς αυτήν, μαζί με τη μυστικιστική αύρα που τον περιέβαλλε, για τους νέους, λόγω του βιντεοπαιχνιδιού PES 2006, τον έκανε ξεχωριστό. Όμως, παρόλο που έχει αυτή τη γενική ανάμνησή του σήμερα, στην καριέρα του ίσχυε η εξής παροιμία: Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Αντριάνο © instagram.com/adrianoimperador

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Αντριάνο γνώρισε την αρχή της προσωπικής του παρακμής. Όπως επιβεβαιώθηκε σε συνεντεύξεις, αυτό το γεγονός προκάλεσε την ολοκληρωτική του κατάρρευση, και επαγγελματικά, και κατέληξε να καταφύγει σε διαφορετικούς πόρους που τον οδήγησαν να απομακρυνθεί, σιγά σιγά, από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τώρα, μετά από αρκετά χρόνια, και μετά από μια πραγματικά αποχώρηση στη Φλαμένγκο με μια-δυο καλές σεζόν όσον αφορά τους στόχους, ο Αντριάνο φαίνεται να «ζει την καλύτερη ζωή του».

Πού ζει αυτή τη στιγμή ο Αντριάνο

Ο Αντριάνο ζει αυτή τη στιγμή στο συνηθισμένο καταφύγιό του, το Ρίο ντε Τζανέιρο. Μετά από κάθε ύφεση στη ζωή, έχει πάει στη γενέτειρά του και παρόλο που οι φήμες έλεγαν ότι ζούσε στις Φαβέλες, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Αντριάνο μένει σε ένα πολυτελές συγκρότημα στην Μπάρα ντα Τιζούκα και επίσης έμενε για ένα διάστημα στη σουίτα ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πρώην πρωτεύουσας της Βραζιλίας.

Αν και η συνήθης κατοικία του βρίσκεται όχι μακριά από τις Φαβέλες, όπως είναι γνωστά, ο «Αυτοκράτορας» μένει εκεί. Τα τελευταία χρόνια τον έβλεπαν σε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα μεθυσμένο και πίνοντας και οδηγώντας μοτοσυκλέτες, ενώ φημολογούνταν και ότι πέθανε, αλλά λίγες μέρες αργότερα βγήκε να το διαψεύσει.

Το τελευταίο πράγμα που είναι γνωστό για τη ζωή του Αντριάνο είναι ότι χώρισε από τη σύζυγό του μόλις 24 ημερών για εξαφάνιση για δύο ημέρες αφού παρακολούθησε τη μονομαχία μεταξύ Βραζιλίας και Ελβετίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ με φίλους και επιπλέον, έχασε μια πτήση για να σχολιάσει τον τελικό του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ στο ESPN επειδή πέρασε τη νύχτα πριν χορέψει και καταναλώσει αλκοόλ σε μπαρ στην Μπάρα ντα Τιζούκα.

Η καλύτερη σεζόν του

Ο Βραζιλιάνος έκανε την καλύτερη σεζόν του τη σεζόν 2004/05, με την Ίντερ, όπου κατάφερε να πετύχει συνολικά 28 γκολ. Επιπλέον, την ίδια σεζόν σημείωσε επτά γκολ σε επτά αγώνες στο Champions League. Ένας ολοκληρωτικός ποδοσφαιριστής. Μεταξύ 2004 και 2005, την καλύτερη σεζόν του «Αυτοκράτορα», έστειλε την μπάλα στα δίχτυα συνολικά 19 φορές σε 24 αγώνες.  

Πώς μια οικογενειακή τραγωδία εμπόδισε τον Αντριάνο να γίνει ο σπουδαιότερος όλων των εποχών (vids)
SERIE A

10:37 - 18.02.2024

Πώς μια οικογενειακή τραγωδία εμπόδισε τον Αντριάνο να γίνει ο σπουδαιότερος όλων των εποχών (vids)

O Αντριάνο είχε όλον τον κόσμο... στο αριστερό του πόδι. Οι Βραζιλιάνοι τον είχαν χρίσει διάδοχο του Ρονάλντο και η Ίντερ έτρεξε να προλάβει. Τη χρονιά που έφτασε στο αποκορύφωμα, «έχασε» τον πατέρα του και τελικά την καριέρα του.

Παρά τους τέσσερις τίτλους της Serie A, τα 27 διεθνή γκολ, τους τίτλους του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η καριέρα του Αντριάνο στην πραγματικότητα κορυφώθηκε όπως όλοι πιστεύαμε φλογιζόταν στη ζωή.