Σιμεόνε: «Η Ίντερ είναι μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης, εκπληκτικός παίκτης ο Λαουτάρο»

Ντιέγκο Σιμεόνε

i

© PrtScr

Σιμεόνε: «Η Ίντερ είναι μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης, εκπληκτικός παίκτης ο Λαουτάρο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:23 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 12.03.2024

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση (13/3, 22:00) της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (13/3, 22:00) την Ίντερ στο «Μετροπολιτάνο», για τη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως οι «νερατζούρι» είναι μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Θυμίζουμε πως η ισπανική ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ίντερ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» της διοργάνωσης το βράδυ της Τρίτης (20/02) στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα λόγια δεν μετράνε, αυτό που έχει σημασία είναι οι πράξεις. Την Τετάρτη θα δώσουμε ένα σημαντικό ματς απέναντι σε μία ομάδα που είναι μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, ξέρω πως αύριο θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Χάσαμε 1-0 από μία ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο παιχνίδι και τώρα επιζητάμε τη ρεβάνς.

Είναι εμφανές πως το ποδόσφαιρο δεν συγχωρεί. Όταν κάνεις λάθη, χάνεις. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η συγκέντρωση.

Αυτό το παιχνίδι απαιτεί τη μέγιστη συγκέντρωση, η ομάδα που θα την έχει θα πάρει σπίτι της την πρόκριση. Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς θα παίξουμε αλλά θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο χορτάρι. Η επιστροφή του Γκριεζμάν θα μας δώσει περισσότερες λύσεις από τακτικής πλευράς. Ελπίζουμε να κάνει το παιχνίδι που θέλει να κάνει», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον συμπατριώτη του Λαουτάρο Μαρτίνες που πραγματοποιεί φέτος μία εκπληκτική σεζόν με την Ίντερ, ο Σιμεόνε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής των νερατζούρι:

«Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, ένας από τους καλύτερους και το έχει δείξει και με το σύλλογό του και με την Αργεντινή. Έχει έναν τέλειο προπονητή για το στιλ παιχνιδιού του και είναι σίγουρα μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο».