Εξω φρενών ο πρόεδρος της Νάπολι: Διέκοψε συνέντευξη του Πολιτάνο και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους (vid)

Αουρέλιο ντε Λαουρέντις

i

PrtScr

Εξω φρενών ο πρόεδρος της Νάπολι: Διέκοψε συνέντευξη του Πολιτάνο και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους (vid)

Κώστας Τόπας 12:41 - 12.03.2024

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έγινε έξαλλος όταν είδε παίκτη της ομάδας του δίνει συνέντευξη στο «Sky Sports» της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να τα βάλει με τους δημοσιογράφους.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Νάπολι στο «Μονουίκ» για τη ρεβάνς του 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Λεβαντόφσκι και Όσιμεν οι σκόρερ στο πρώτο ματς με όλα τα σενάρια για την πρόκριση να είναι ανοιχτά. Οι «μπλαουγκράνα» προέρχονται από ένα αήττητο σερί 8 ματς, με τελευταίο χρονικά αγώνα να ήταν ή δύσκολη εντός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στη Μαγιόρκα. Οι Ιταλοί έχουν κι εκείνοι ένα σχετικά καλό μομέντουμ με θετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα (νίκη με 6-1 απέναντι στη Σασουόλο και με 2-1 κόντρα στη Γιουβέντους) αν και στο τελευταίο χρονικά ματς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Τορίνο.

Λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο επιθετικός των «παρτενοπέι», Ματέο Πολιτάνο έδινε συνέντευξη στο Sky Sport, την αλλά ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας έσπευσε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο για να τον απομακρύνει από τις κάμερες και τα μικρόφωνα.

«Δεν μπορούν να σου μιλήσουν», είπε ο Ντε Λαουρέντις σύμφωνα με διάφορα Μέσα ενημέρωσης, ενώ όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» τα είπε σε έντονο ύφος με τον δημοσιογράφο και χτύπησε την κάμερα .

Ο Ντε Λαουρέντις αντιμετωπίζει τόσο πειθαρχικές όσο και οικονομικές κυρώσεις για το περιστατικό, καθώς η «Sky Sport» κατέχει τα δικαιώματα για το Champions League στην Ιταλία. Ο επικεφαλής του συλλόγου έχει ασκήσει βέτο τόσο στο Sky Sport όσο και στο DAZN για διάφορες διαφωνίες για τα δικαιώματα.