Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Θα δείτε τι σημαίνει Τούμπα!»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©Intime

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Θα δείτε τι σημαίνει Τούμπα!»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:13 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 30.08.2023

Oι δηλώσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς πριν το σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Χαρτς.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Χαρτς για τα Play Off του UEFA Europa Conference League.

Ο Σέρβος εξτρέμ σημείωσε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Δικέφαλο αναφορικά με την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα του στη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι εύκολο να το συζητάμε, αλλά δεν είναι εύκολο να φτάσεις εκεί (σ.σ εννοείς στους ομίλους). Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 200%. Προτεραιότητά μας είναι να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ότι τα γκολ του φέρνουν προκρίσεις και τι σημαίνουν για τον ίδιο:

«Είμαι χαρούμενος που σκοράρω και παίζω καλά. Χωρίς τους συμπαίκτες μου, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου. Πρέπει να τονίσουμε πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Για το αν έχει κριθεί η πρόκριση: 

«Πρέπει να κερδίσουμε αύριο για να έρθει η πρόκριση. Τώρα παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη, που θα δώσει την πρόκριση». 

Για το τι περιμένει από την Χαρτς: 

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς και πώς θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι πρέπει να πάρει η Χαρτς από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

«Είμαι χαρούμενος που παίζω στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στον κόσμο μας. Το να παίζουμε στην Τούμπα είναι πάντα φανταστικό. Θα το διαπιστώσετε αύριο πόσο υπέροχο είναι να παίζεις εδώ. Είναι δύσκολο να παίζεις εδώ ως αντίπαλος».

Για το αν άλλαξε ο ρόλος του στον αγωνιστικό χώρο:

 «Έχει δεν αλλάξει κάτι στο ρόλο μου. Φέτος είχα περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρω, με βοήθησαν οι συγκυρίες. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου». 

Για το αν σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του: 

«Θέλω να επικεντρωθώ στο παιχνίδι, να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θέλω πολύ αυτή την πρόκριση για όλο το κλαμπ κι εμένα. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε γι’ αυτό».